BİR ARADAYIZ İDLİB’İN YANINDAYIZ

BİR ARADAYIZ İDLİB’İN YANINDAYIZ

YÖREDEN HABER 11.02.2020 07:38:39 15 0
BİR ARADAYIZ İDLİB’İN YANINDAYIZ

Rize Valiliğince yapılan açıklamalarda şu bilgilere yer verildi.

Suriye’de yaşanan iç savaşa bağlı olarak binlerce sivilin hayatını kaybettiği İdlib bombardımanları sonucunda, 312 bin sivil Türkiye sınırına yakın bölgelere göç etti. Ölümden kaçarak güvenli bölgelere sığınan ve gidecek hiçbir yeri olmayan mazlum İdlib halkı için AFAD koordinasyonunda Rize Valiliği ve Rize Belediyesi öncülüğünde ilimizde yardım kampanyası düzenlenmektedir.
İdlib’ de yaşanan insanlık dramı nedeniyle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun öncülüğünde ve AFAD koordinasyonunda başlatılan, Bir Aradayız İdlib’in Yanındayız kampanyasına “ Tüm Rize Bir Olalım Kardeşlerimizin Yaralarını Saralım.” diyerek Rize’yi kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.
Kampanya kapsamında toplanacak ihtiyaç malzemelerini ‘Ayni Yardım Toplama Merkezi’ olarak belirlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı( Sergi Alanı) iletmeniz önemle rica olunur. Nakdi yardımlarınız için yardım sms hesap numaralarına tüm Valiliklerin sayfasından ulaşabilirsiniz.
Her zaman asaletini tüm dünyaya gösteren bir milletin evlatları olarak bu yardım kampanyasında da “Bir Aradayız İdlib’ in Yanındayız” sloganı “Tüm Rize Bir Olalım, İdlib’deki Kardeşlerimizin Yaralarını Birlikte Saralım” diyerek sizleri mazlum insanlara el uzatmaya çağırıyoruz.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı