BİLGEMARKET: Pazar’da 3.ncü şubesini açtı.

BİLGEMARKET: Pazar’da 3.ncü şubesini açtı.

YÖREDEN HABER 9.07.2020 14:07:44 139 0
BİLGEMARKET: Pazar’da 3.ncü şubesini açtı.

Cevahir Topaloğlu

PAZAR-Rize’nin Pazar ilçesinde yeni market açılarak hizmete başladı.

Pazar Kirazlık Mahallesi Liman Mevkii Kirazlık Cami yanında yaklaşık 550 M2 alanda 3.ncü şubesini açan, Bilge Market’in açılışına Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Pazar İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, CHP Pazar ilçe başkanı Kazım Balta, STK temsilcileri çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Bilge Market sahibi Şefik Büyükyazıcı, maalesef hava şartlarından dolayı yağmurlu bir ortamda açılışımızı yaptık. Bu 3.cü şubemiz oldu. Yaklaşık 15-16 yıldır gıda sektöründeyiz, bugün 3.ncü şubemizi açmış bulunmaktayız, Pazar halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra Pazar ilçe müftüsü Şükür Küçük, açılış duası yaptı. Küçük, “bu güzel günde, böyle güzel bir merasimle, böyle güzel bir ticarethaneyi açmak için burada toplandık. Bu güzide merasimin icrasına vesile olan, işyerinde kardeşlerimizi istihdam ederek, insanlara hizmet için güzel bir iş yapan kardeşlerimizin niyetlerini Allah kabul etsin” diye konuştu.

Ardından açılışa katılanlar tarafından kurdele kesildi. Market gezildi. Ve işyeri tarafından katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı