Bekar Çaykur’a Veda Etti

ÇAYKUR’da çeşitli görevlerde bulunan, yöneticilik yapan Süleyman Bekar son olarak Çay Tarım Dairesi Başkanlığı görevini sürdürüyordu. Süleyman Bekar, çalışma arkadaşlarının düzenlemiş olduğu yemek ile ÇAYKUR’a veda etti.

YÖREDEN HABER 5.03.2016 17:37:49 17 0
Bekar Çaykur’a Veda Etti
Yemeğe; Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna, Yusuf Ziya Alim, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve çok sayıda kurum çalışanı katıldı.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Süleyman Bekar; başta Çay İşletmeleri Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu olmak üzere veda yemeğine katılım gerçekleştiren herkese teşekkürlerini belirtti.

ÇAYKUR’da çalışmanın, bu kurumdan emekli olmanın kendisi için gurur kaynağı olduğunu dile getiren Bekar; Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun yönetimiyle birlikte daha yoğun ve yenilikçi bir çalışma içerisinde bulunduklarını söyledi.

Ayrıca, kısa bir konuşma yapan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu; ‘’Geniş ürün yelpazemizle, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Başarı bir ekip işidir, ÇAYKUR çok büyük bir aile; ailemizin bir parçası olan Çay Tarım Dairesi Başkanı Süleyman Bekar’a bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi. Konuşmasının sonunda Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Süleyman Bekar’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. 
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI