BAYRAMLAŞMA YAPILDI.

HALKTAN KATILAN ÇOK AZ OLDU !

YÖREDEN HABER 8.08.2013 14:57:57 29 2
BAYRAMLAŞMA YAPILDI.



Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodaman, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, CHP Pazar İlçe Başkanı Hasan Banko, BBP Pazar İlçe Başkanı Muhittin Ayrılmış, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı, CHP İl Genel Meclis Üyesi Erdal Biber, ADD Başkanı Metin Atasaral, resmi erkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri ve halkın katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.


Törenin ardından Kaymakam Aslan ve Belediye Başkanı Basa ve diğer yetkililer de resmi bayram programı gereği, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Kaçkar Devlet Hastanesi ve şehit ailelerini ziyaretlerde bulundular.

Bayramlarda barış ve kardeşliğin ön plana çıktığına, küskünlerin barıştığına dikkat çeken Kaymakam Aslan “Dini bayramlarımız barış ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Bu günlerde herkesin birbirini kucaklaması ve bunun sürekli olmasını diliyor, tüm Müslüman aleminin ve Pazar halkının Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Törene katılan Belediye Başkanı Basa ise “Bu Ramazan Bayramı bütün insanlık için barışa vesile olsun.' dedi.


MİNİ YORUM
Birkaç yıldır dini bayramlar Belediye hizmet binasında yapılıyor.Yine bu Ramazan bayramıda aynı yerde yapıldı.Kutlamalar,Bürokrat,Siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla memurların bir kısmının katılımıyla gerçekleşti.Halka açık olmasına rağmen vatandaş nedense iştirak etmiyor.Bunun bizim de belemediğimiz birkaç nedeni elbette vardır.O yüzden bu kutlamalaların Hükümetin de son yıllarda ele aldığı konulardan biri olduğu için hatta genelge yayınlayarak 'kutlamaları halkla bütüleştirin? çalışması yapılıyor.Umarım  bundan sonra ilgililer bu konuyu gündeme alır.Örneğin bu kutlamalar çok güzel havalarda meydan parkında halka açık yapılsa,resmiyet ortadan kalksa daha cazip hale gelirmi?Yoksa her bayramda görmeye alıştığımız aşina yüzlerin dışındakilerinde katılımı sağlanması gerekir diye düşünüyorum.
 

Anahtar Kelimeler:
Nizam
8.08.2013 21:49:50
sayın editör bayramını kutluyor nice bayramlar diliyorum.sizinle ayni duyguları paylaşmaktayım. ............ inanın sayın başbakanımızın söylemlerine rağmen.

Nizamettin HAZIR
9.08.2013 22:25:06
yorumumu niye esksik yayınlıyorsun(sende blmelisin ki yorum sadece yazıya yapılır.Bayram günü mübarek günlerde ? karşı tarafın yanlış anlamalarına sebebiyet vermemek için bazen düzenlemek zorunda kalıyoruz.özür dlieriz.saygı ve sevgilerimle

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI