Bayraktar'dan Pazar'a Milletvekili açıklaması

AK Parti Pazar İlçe Danışma toplantısına katılan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar,bölgeyle ilgili gündemdeki bir çok konuda ilginç açıklamalar yaptı

YÖREDEN HABER 16.09.2014 13:03:00 103 0
Bayraktar
Ramazan Yıldırım
PAZAR;Nusret Bayraktar, kendisinin bir ilçenin değil Rize’nin milletvekili olduğunu anlatarak, ilçeler arasında yaşanan tartışmaların yersiz olduğunu ve böyle küçük işlerden dolayı büyük işlerin kaçabileceğini söyledi. 

Pazar’ın sabrederek havaalanına kavuştuğunu söyleyen Bayraktar, “Milletvekilimiz yok diyorsunuz, olsa bundan daha çok hizmet alamayacaktınız.” ifadelerini kullanırken, “Sabrettiniz, beklediniz, samimi çalıştınız; havaalanı küt diye Pazar’a oturdu” dedi.

PAZAR – ARDEŞEN MİLLETVEKİLİ POLEMİĞİ”

'Pazar’da milletvekili yok, Ardeşen’den milletvekili var. Bunu söyleyenler aslında yanılıyor, yanlış yapıyorlar. O zaman Rize’nin 12 ilçesi var, 12’sinden birden milletvekili olabilir mi? Bakın şu anda Rize’den başbakanımız vardı gitti. Başbakanımız yok. Cumhurbaşkanı oldu. Bakanımız vardı o da gitti. Milletvekili olarak kaldı. E hizmet duracak mı? Rize gibi küçücük bir yerde, 'yok efendim hastanemiz Ardeşen’e gitti' Ardeşen’e gidiyoruz, ‘hastanemiz Pazar’a gitti’ yıllarca bunu tartıştık. Ne kadar yanlış. Enerjimizi böyle şeylerle uluorta, aramıza fitne ve fesat girerek harcattırıyorlar. Bu tip oyunlara pirim vermeyin. Ve biz bunları izah ede ede bir hal olduk.

Milletvekiliniz yok ama milletvekiliniz olsa bundan daha çok bir şey alamayacaktınız ki. Ben açık ve net bir şey söyleyeyim bunu söylerken milletvekiliniz olmasın demiyorum. Ben kimin milletvekiliyim? Hasan Karal Kimin milletvekili? Hayati Yazıcı kimin milletvekili? Recep Tayyip Erdoğan kimin başbakanıydı, şimdi kimin cumhurbaşkanı? Böyle bir ayrım yapmayın ne olur. Biz zorlanıyoruz.'

Abdullah UZUN'UN 

Milletvekili sırası Pazar’da Yazısı için tıkla


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı