Bayraktar 'İstikrar sürmez ise Havaalanı çok gecikir'

Bayramlaşma kutlamaları için Pazar AK Parti İlçe Başkanlığına gelen Rize Milletvekili Nusret Bayraktar Hava-alanı ve Rize'deki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

YÖREDEN HABER 29.07.2014 15:17:38 116 0
Bayraktar
 Rize Ak Parti Milletvekili Nusret Bayraktar Pazar'da Ak Parti İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu bayramlaşma merasimine katılarak çok önemli konularda açıklamalarda bulundu.
Bayraktar Parti binasında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

İlk kez Pazar'da ben bunları konuşacam.Ayrıca daha sonra Pazar'da yine çok şeyleri de konuşacam.Rize'ye Havalanı yapmaya gerek yok.Yapmıyacağız diyenlere rağmen Rize'ye ve Pazar'a Havalanı yapılıyor.Bundan daha büyük bir nimet olur mu?Neyle oluyor bu? birlik ve beraberlik ile.Dayanışma,güç birliği ve istkrar.Şimdi Allaha'a çok şükür öncelikli yatırımlar programına alındı.Ama Allah korusun bir istikrarsızlık olursa,ülkede bir kaos ortamı meydana gelirse,şer güçler bunu yapmak istiyorlar.Türkiye'nin kalkınıp gelişmesini istemeyen iç ve dış güçler var.Bunun için Rize de Başbakanımızın % 95 oy alarak Türkiye'de Cumhurbaşkanlığına devam etmesi,yeni yatırım ve yapılacak yatırımlarında önünü açmışolacaktır.Akis takdirde bu HAVALA ALANI yapımı da gecikebilir.'



KAÇKAR53.COM paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı