BAYBURT’LU ARICILARDAN YÜCE’YE TEBRİK ZİYARETİ

BAYBURT’LU ARICILARDAN YÜCE’YE TEBRİK ZİYARETİ

YÖREDEN HABER 1.11.2018 15:29:02 30 0
BAYBURT’LU ARICILARDAN YÜCE’YE TEBRİK ZİYARETİ

Bayburt Arıcalar Birliği üyesi Yaşar Çalışkan ve berberinde ki, bir kısım Bayburtlu esnafla birlikte ikinci defa, Çaykur YK Başkanlığına ve Genel Müdürlüğüne atanan Ekrem YÜCE’ye tebrik ziyaretinde bulundular. Bayburtlu Arıcı, Yaşar Çalışkan tarafından Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’ye, Bayburt Kalesini fotoğrafının yer aldığı porselen tabak hediye etti.

Bayburt’tan, Rize’ye gelen Bayburt Arıcılar Birliği Üyeleri ve Bayburtlu esnaflardan Yaşar Çalışkan, ”Sn. Ekrem Yüce, Dokap Başkanı olarak kendisine bağlı olan ilimizde başta, Dokap’ın Arı sektörüne yönelik projelerini hayata geçirerek ilimiz arıcılığına çok önemli ivmeler kazandırmıştır. Cumhurbaşkanımız tarafından tekrardan Çaykur Genel Müdürlüğüne sn. Sayın Yüce’nin Bayburtlu Arıcılara olarak çok önemli hizmetleri olmuştur. Bayburt Arıcılar Birliği ve Bayburtlu Arıcılar olarak Dokap Projelerinden Bayburtlu arı esnafına, Dokap Arıcılık projeleriyle ülkemizin en iyi ballarını üreten bizlere maddi ve manevi desteklerden dolayı, yeni Çaykur Genel Müdürü olarak Bayburt Arıcılığına sağladığınız çok önemli katkılarını hiç bir zaman unutmayacağız. Bayburt halkı kendisine hizmet veren bürokrat ve yöneticileri hiç bir zaman unutmaz. Biz Bayburtlular sizi Allah içini çok sevmiştik, sizde bizi Allah için çok sevdiniz. Bu bir vefa ziyaretidir. Dokap’tan ayrılıp, geçmişte Çaykur’da çok önemli başarılara imza atmış başarılı bir bürokrat olarak çok uzaklara gitmeyip yakın komşu ilimiz sayılan, Rize’de tekrar ÇAYKUR’un genel müdürlüğüne atanmanız bizleri mutlu etmiştir. Bayburtlu Arıcılar olarak eski Dokap Başkanımız ve yeni ÇAYKUR Genel Müdürümüz olarak başarılarının devamını diliyoruz. Arıcılık bilgilerinizden yine faydalanmaya devam edeceğiz inşallah.” diye konuştu.

Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü Ekrem Yüce,”Dokap olarak Bayburt ilimizdeki siz kıymetli arı üreteçleriyle ve Bayburt Arıcılar Birliğimizle birlikte, Arı sektöründe ülkemizin önemli tarım şehirlerinden olan Bayburt genelinde hep birlikte çok önemli çalışmalar yaptık. Çalışmalarımıza Bayburtlu hemşerilerim her zaman yoğun ilgi gösterdiler. Dokap Arıcılık Projeleri kapsamında Bayburtlu arıcılarımıza çok şeyler öğrettik ve Bayburtlu arıcılarımızdan çok şey öğrendik. Bayburtlular, çalışkan, vatanperver, misafirperver insanlar olarak tarım sektöründe ve bilhassa Arıcılık ve Bal sektöründe ülkemizin en başarılı üretici ve tarımcıları, arıcıları olarak ülkemizin bal sektöründe söz sahibi olmuşlardır. Bu duyarlı nazik ziyaretinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin vesilesiyle, tüm Bayburtlu hemşerilerime ve birlikte çalışma yaptığımız arıcı dostlarıma, sevgi ve selamlarımı iletmenizi istirham ediyorum. “dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI