BATUM’DA “HUKUK VE DANIŞMANLIK” BÜROSU AÇILDI

BATUM’DA “HUKUK VE DANIŞMANLIK” BÜROSU AÇILDI

YÖREDEN HABER 15.05.2019 08:40:55 455 1
BATUM’DA “HUKUK VE DANIŞMANLIK” BÜROSU AÇILDI

Hayati Akbaş

BATUM-Gürcistan Acara Özerk Bölgesi Başkenti Batum’da COHEN LAWYERS&CO adıyla Avukatlık ve Hukuk Danışmanlığı Bürosu açıldı.

COHEN LAWYERS&CO adıyla açılan Avukatlık ve Hukuk Danışmanlığı Bürosunun açılışına, Gürcistan’dan MÜSİAD BATSİADİ yöneticileri ve başkanları, Gürcistan’da iş yapan Türk yatırımcı iş adamları inşaat tekstil nakliye firma sahipleri fabrikatörler, Acara Özerk Bölgesi Batum Belediye Başkan Yardımcısı Tengiz Pedridze, Acara Özerk Bölgesi uluslararası Batum departmanlığı başkanı Jaba Tubushi, sinema camiasından ünlü oyuncu sanatçı Zurab tsintskiladze , Mali Müşavir Maria Peikrishvili , siyasi isimler , metro grup yönetimi ve Artvin’den Artvin Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Atan, Avukat Ceren Cebeci’nin annesi Sevda Cebeci, Babası Mehmet Cebeci, Mali Müşavir Okan Ersöz, Artvin’in yerel ve ulusal basın mensupları ve davetliler katıldı.

Nev boulevard lekh and Maria Kachinsky str. 1a. Block C Floor 16 Appartment C 1504 adresinde açılan ofisin Türkçe açılış konuşmasını ofis ortaklarından Avukat Ceren Cebeci yaptı. Cebeci yaptığı kısa konuşmasında; “Yerli ve yabancı müvekkillerimizin takım bilinci ve kurumsal çalışma ile hukuksal olarak tüm problemlerine çözüm odaklıyız. Ulusal ve uluslararası firmalara yatırımcılara, Gürcistan, Rusya, Ukrayna, Türkiye ve İsrail’de hukuk danışmanlığı yapmaktayız.

Avukatlık Ofisimiz Gayrimenkul ve İmar Hukuku, Kadastro Hukuku, Ticaret Hukuk, Eşya Hukuku, Tüketici Hukuku, Uluslararası Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku, Ceza Hukuku, Fikri ve Sınai Haklar Hukuku ile İcra-İflas Hukuku alanında çalışmakta olup, Avukatlık ve Danışmanlık hizmeti vermektedir. Ceza ticaret aile iş kamu her alanında ilk derece istinaf ve temyizde AİHM. Tahkim mahkemelerinde yetkiliyiz..

Çözüm ortakları ile işbirliği içerisinde olup hukukun her alanında yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilere Türkçe ve İngilizce dillerinde hukuki hizmet sağlamaktadır.” dedi.

Mesleki etik kurallarından ödün vermeksizin her türlü hukuk alanında güvenilir, kaliteli, şeffaf ve sonuç odaklı profesyonel hukuki hizmet veren bir avukatlık ofisidir. Bu kapsamda, müvekkillerini temsil, sözleşme düzenleme, yasal danışmanlık ve uyuşmazlıkların çözümü gibi çeşitli hukuksal konularda danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Ardından şirket ortaklarından Lasha Seferteladze, Gürcüce ve İngilizce yaptığı konuşmasında kısaca yapacakları danışmanlık ve hukuk alanlarını anlattı ve açılışı onurlandıran konuklarına teşekkür etti. Açılışın ardından ikramlara geçildi ve bir süre 16. Katta sohbetler yapıldı.

Kızları Avukat Ceren’in, Gürcistan’da bir ilkin gerçekleştiği iş kolunda iş ortaklardan birisi olmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Anne Sevda, Baba Mehmet Cebeci; “Ceren, çok zor bir süreçten geçti. Gürcistan’da dil öğrendi, İngilizce, Gürcüce ve Türkçe bilmesi, Hukuk Fakültesinden mezun olması, ona böyle bir iş kapısı açtı. Biz bu işe gönül koyan ve yola çıkan tüm ortakları tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Artvin’den kalkıp açılışımıza gelen çok değerli dostlarımıza, yerel ve ulusal basınımıza gönülden teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını dile getirdiler.


Anahtar Kelimeler:
Asya Mikaelyan
5.07.2022 01:56:43
Her türlü cezayla ilgileniyorsunuz? telefon numaranız var mı?

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI