BATUM MÜSİAD HEYETİNİ KABUL ETTİ

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batum Şubesi Başkanı Nuri Sarı ve beraberindekileri makamında kabul etti.

YÖREDEN HABER 3.01.2018 15:46:14 41 0
BATUM MÜSİAD HEYETİNİ KABUL ETTİ
Vali Doğanay, Batum MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Bakır, Arif Karadeniz ile Recep Biberoğlu’nu makamında kabul ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

-Başkan Sarı,” Türkiye ile Gürcistan dost ve kardeş iki ülkedir”-

MÜSİAD Batum Şubesi Başkanı Sarı ise, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Doğanay'a bilgi verdi.

Batum'da ticari faaliyetlerini sürdüren Türk işadamlarının birlik ve beraberliğini sağlamak, yaşadıkları sorunlarının çözümüne katkı sunmak ve ticaret faaliyetlerinin daha da geliştirilmesine yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.

Türkiye ile Gürcistan'ın dost ve kardeş iki ülke olduğunu belirten Sarı, 'MÜSİAD olarak iki ülke arasındaki mevcut ticari, ekonomik ve dostane ilişkilerimizi daha da artırarak ileri seviyelere çıkarmak istiyoruz.' dedi.

Sarp Sınır Kapısı’nda devam eden modernizasyonun çalışmaları hakkında bilgi alan Sarı, Gürcistan’da ticari faaliyetlerini sürdüren Türk işadamlarının sınır kapısından geçişlerinde öncelik sağlanması komsundaki taleplerini dile getirdi.

-Sarp Sınır Kapısında modernizasyon çalışması devam ediyor

Sarp Sınır Kapısı’nda modernizasyon çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini ve yüzde 55 fiziki gerçekleşme sağlandığını belirten Vali Doğanay, kapıdaki modernizasyon çalışmalarının 2018 yılının Ağustos ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Vali Doğanay, Gürcistan’da faaliyetlerini sürdüren Türk işadamlarının sınır kapısından geçişlerinde kolaylık sağlanması konusundaki taleplerini de değerlendireceğini kaydetti.

Artvin Valiliği


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı