Başkanlara ziyaret akını devam ediyor

30 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk kez Rize Belediye Başkanlığına seçilen Prof.Dr.Reşat Kasap ile 2.Kez Pazar Belediye Başkanlığını kazanan Dr.Ahmet Basa'ya çiçekli ziyaretçi akını devam ediyor.

YÖREDEN HABER 9.04.2014 11:42:10 7 0
Başkanlara ziyaret akını devam ediyor
Başkan Kasap’a, 1500 Çiçek Binlerce Ziyaretçi…

30 Mart Yerel seçimlerinin ardından Rize Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Reşat KASAP’ın kendisine gönderilen çiçeklerden ötürü makamı botanik bahçesine döndü.

Rize halkının büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP’a 1500’e yakın çiçek, hergün ise 200’e yakın kişi kendisini tebrik etmek için ziyarette bulunuyor.

Başkan Kasap, “Rize Belediyesi olarak, gönderilen çiçeklerin değerlendirileceğini, Layık oldukları Halk’ın ilgi ve sevgisine bundan sonrada layık olmaya devam edeceklerini dile getirdi. KASAP, Bizleri ziyaret eden hemşerilerimizle belirli program ve dönem çerçevesinde görüşmelere devam ettiklerini, ilgi ve çiçek gönderen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Basa’ya ziyaretçi akını

30 Mart Yerel seçimlerinin ardından 2.kez Pazar Belediye Başkanı seçilen Dr. Ahmet Basa’ya tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir yanda da makam odası adeta Çiçekçi dükkânına döndü.
Başkan Basa Pazar Belediyesi olarak gönderilen çiçeklerin değerlendirileceğini, Ziyarete gelip tebrik edenlere teşekkür ediyorum. Kendilerine layık olmaya çalışacağım açıklamasında bulundu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı