Başkan Yüksel,tepki gösterdi

Pazar’da Hamidiye Bölgesinde Hastane ve Adalet Sarayı yakınında bulunan yaya geçidinin kazalara davetiye çıkardığını belirten Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel önlem alınmasını ve yeniden düzenlenmesi

YÖREDEN HABER 22.07.2020 19:39:52 28 1
Başkan Yüksel,tepki gösterdi

Pazar’da Hamidiye Bölgesinde Hastane ve Adalet Sarayı yakınında bulunan yaya geçidinin kazalara davetiye çıkardığını belirten Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel önlem alınmasını ve yeniden düzenlenmesini istedi.

Şoförler Odası Başkanı Yüksel, Pazar’ın sahipsiz olmadığını belirterek, tepkilerini şöyle dile getirdi:
“Karayolları genel müdürlüğüne 28-02-2020 tarihin de bu bölgenin yaya geçitlerine ihtiyacı olduğun söyledik, bu tarihte sadece çizgilerin çizildiğini gördük ve tekrardan 02-07-2020 tarihin de 10. Bölge müdürlüğüne bir yazdı daha yazdık çizmiş olduğunuz çizgiler çok iyi fakat istenilen kavşaktan karşıdan karşıya geçerken yaya geçidinin yapılması gerektiğini söyledik. Engelli vatandaşlarımızın olduğu yaşlılarımızın da olduğunu ifade ettik ama karayollarının pazarımızın Hamidiye bölgesine tam modernleşme dönemin de devletimizin vatandaşa bu denli hizmet ettiği bir dönemde yapılan bu uygulama sadece komiktir.
Diğer iller olmuş olsa böyle sessiz mi kalınacaktı, yani 4-5 ilçenin ortak kullandığı hastanene adliye gibi resmî kurumların olduğu bu yere yapılan bu uygulama tamamen suikasttır.
Ayrıca aylardır o bölgelerden sürekli işleyen ve gören pazarın değerli büyükleri sizlerde bunu Pazar’a Hamidiye’ye yakıştırıyorsanız memnun iseniz, bizlerde artık sesimizi çıkarmayalım.
Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat bu belgeleri kendisine ulaştırmak için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.”


Anahtar Kelimeler:
Vatandaş
24.07.2020 04:15:06
Seçim zamanı rant uğruna durup dinlenmeden çalışıyodunuz bununla uğraşmak pazarın büyüklerinemi yoksa belediyelere stk kalara ve sizleremi düşer pazarın neresi düzgünde orayı dert ettiniz kirazlıkta her ay atlatmaksızın kaza oluyor bi ışıklsndırma yapılmadı pazar kasaba oldu kimsenin umutunda değil herkes kendi şahsş menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda koşuyor hiç kudura bakmayın

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı