BAŞKAN YANGIN'DAN TEK TEK TEŞEKKÜR

KAMP VE EĞİTİM MERKEZİ TAMAMLANDI

YÖREDEN HABER 19.02.2014 07:40:44 30 0
BAŞKAN YANGIN

Pazarspor Kamp ve Eğitim merkezi tamamlanırken sporcular yeni tesislerine yerleşti.

Pazarsporun sezon başı başladığı ve kendi imkanları ile yaptığı tesis biterken futbolcularımız hafta başından itibaren yeni yerlerine taşındılar.
Pazarspor kulüp Başkanı Hüseyin Yangın,” sezon başında kendi imkanlarımız ile başladığımız Kamp ve eğitim merkezimizi tamamladık ve takımımız çağdaş hijyenik bir tesise kavuştu. Toplam 500 metre karelik bir alanda bulunan kamp eğitim merkezimiz içersinde Profosyonel takımımız, A-2, U-19 ve U-18 Takımlarımız için soyunma odaları duşlar, hocalarımız için soyunma odaları ve dinlenme alanı, Masör, Sağlık, Malzeme odaları ve çamaşırhane tesisin ilk katında yer almakta.

İkinci katında ise; 28 yataklı 13 oda banyo ve tuvaletler, Mutfak Yemek salonu ve sporcularımızın dinlenme alanı için lobi yer almakta.

Yapımın da ve yer tesisindeki katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Gençlik spor il ve İlçe Müdürlerimize, katkılarından dolayı Osman Telatar’a, Kadir Yurtseven’e, Sağlık odasını düzenleyen Şafak Hatırnaz’a, Elektrik malzemelerini temin eden Mustafa Atar’a, İnşaat malzemesi, Aydınlatma armatürleri ve Isıtma tesisatını temin eden Granmar Denizcilik Sanayi  Ticaret A.Ş’ ye ve tüm emeği geçen çalışanlarımıza kulübümüz adına teşekkür ederim.  İmece usulü ile Pazarsporumuz’un önemli bir eksikliğini kapatacak bir tesisimiz oldu” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI