Başkan Kasap'a Uluslararası Görev

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yöneticiler Meclisi Türkiye Delegasyonu olarak seçildi

YÖREDEN HABER 26.06.2014 22:15:26 10 0
Başkan Kasap
1949 yılında kurulmuş olan Avrupa Konseyinin yerel ve bölgesel yönetimlerini temsil eden temel organlardan biri olan, Yerel yönetimler Meclisi Avrupa çapında ilk ve en geniş siyasi organizasyondur.

ULUSLAR ARASI TECRÜBELERİ TÜRKİYE VE RİZE İÇİN PAYLAŞACAK…

Başkan KASAP; Avrupa Konseyi Yerel yöneticiler Meclisi Delegasyonu olarak seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada Konseyin; Yerel ve Bölgesel yönetimleri temsil ederek ulusal ve uluslararası organizasyonlarla yakın işbirliği yaptığını söyledi.

Halka ulaşabilmek çeşitli faaliyetler ve çalışmalar düzenlemektedir diyen Başkan KASAP, Konsey üyesi ülkelerde yerel ve bölgesel demokrasinin durumu hakkında ülke raporları hazırlamakta ve özellikle, Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik şartı ilkelerinin nasıl uygulandığını izlemektedir dedi. Rize Belediye Başkanı olarak Türkiye’yi temsilen adı geçen meclis üyesi olmaktan memnuniyetini belirten Kasap, uluslar arası tecrübeleri Türkiye ve Rize için paylaşacağım dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı