BAŞKAN KASAP, FRANSA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYOR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Türkiye’yi temsilen Avrupa konseyi yerel yönetimler komisyonu üyesi olarak Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel Ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 31. Genel Kurul toplantısı

YÖREDEN HABER 19.10.2016 07:53:15 10 0
BAŞKAN KASAP, FRANSA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYOR
18 -21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek toplantılarda 'yerel ve bölgesel düzeyde etik ve şeffaflık' konusu değerlendirilecek.

Toplantıların ilk gününde Başkan Kasap, Türk heyeti ile birlikte üyesi olduğu Avrupa Halk Partisinin (EPP/CEE) siyasi toplantısına katıldı. Toplantıda siyasi grubunun bütçesi görüşüldü ve onaylandı.

Ayrıca Avrupa Halk Partisi’nin üyeleri arasından kongresinin çeşitli büroları ve kongre başkanlığı ve başkan yardımcılığı için siyasi grubun adayları üyelere tanıtıldı ve genel kurulda destekleri istenildi. Adaylar yapmış oldukları konuşmalarla kendilerini Avrupa Halk Partisi siyasi grubunun üyelerine tanıttılar.
Siyasi grup toplantısı sonrası Başkan Kasap’ın, Avrupa Konseyi Türkiye Daimi Temsilciliği’nde, Büyükelçiliğin Türk Heyeti’ne vereceği yemeğe katılacakları belirtildi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı