Başkan Hatırnaz “Verdiğim Sözlerimin arkasındayım” dedi

Pazar Sınırlı Sorumlu 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin olağan genel kurulunda başkan olarak seçilen Hikmet Hatırnaz koltuğa oturdu. İlk açıklamalarını kaçkar53.com’a yaptı.

YÖREDEN HABER 2.05.2017 15:36:02 1825 1
Başkan Hatırnaz “Verdiğim Sözlerimin arkasındayım” dedi

Haber ve Fotoğraflar; Ali Akyıldız

53/8 Pazar Sınırlı Sorumlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin başkanlığına seçilen Hikmet Hatırnaz yazarımız Ali Akyıldız’a yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.

“Bizi seçen insanlara minnet duyuyoruz.Ve mutluyuz tabii ki..Üyelerimize verdiğimiz sözümüzün arkasında duracağız.Ne taahhüt ettiysem yerine getireceğim.Hem de fazlasıyla.İlk olarak kendi içimizdeki organizasyondan başlayacağız.Organizasyon derken kimseyi mağdur etmeyeceğiz.Bu işlevin daha iyi yürümesi için çalışacağız.Fiyatlarda bir ayarlama yapılacak ama bu ayarlama yukarıya doğru değil,aşağıya doğru olacaktır.Çok daha iyi icraatlarla üyelerimizin yanında olacağız.Herkese saygılarımı sunuyorum.Ben sözümde duracağım.Söylediklerimi fazlasıyla yerine getireceğim” dedi.



Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
N K
2.05.2017 22:19:40
önce tebrik eder hayırlı olmasını dilerim.sayın başkan çok iyi biliyorum ki siz küçük hesaplarla uğraşmazsınız.yıllardır kooperatifin çalışmalarını uzaktan takip ederim,,,,,,,,,,,,si̇z kooperati̇f karlarini ve kredi̇leri̇ günün şartlarina uygun adi̇l düzeye geti̇recek mi̇si̇ni̇z?üyeli̇kten ayrilsam beni̇m üyeli̇k hakkimi hangi̇ kri̇terlere göre beli̇rleyeceksi̇ni̇zi?saygilar sunar,başarilar di̇leri̇m.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı