Başkan Haşimoğlu'nden açıklama

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Haşimoğlu 10. Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenlikleri ve Biatlon Yarışması basın açıklaması yaptı.

YÖREDEN HABER 29.12.2016 16:43:16 420 0
Başkan Haşimoğlu
Yapılan açıklamalarda; 

'28-29 Ocak 2017 tarihlerinde Rize Çamlıhemşin Ayder Turizm Merkezinde Çamlıhemşin Belediyesi, Çamlıhemşin Kaymakamlığı, Türkiye Kayak Federasyonu ve Çadosk ortaklığında 10. Su düzenlenecek olan, Kardan Adam Şenliği ve Türkiye Biathlon Şampiyonası kapsamında yapılması düşünülen konserler, ülkemizde gelişen üzücü olaylar sebebiyle iptal edilmiştir. 

Etkinliğimiz aynı tarihlerde Türkiye Biathlon Şampiyonası ve diğer yarışmalar düzenlenerek programlandığı gibi gerçekleştirilecektir' denildi. 

Ulaşımda aksamaların önlenmesi için park alanları oluşturulacak misafirlerimizin güvenli bir şekilde şenlik alanına ulaşımı sağlanacaktır. Bu yıl katılım sağlayan misafirlerimize ücretsiz ikramlarımız olacaktır. Katılımcıların Ayder Turizm Merkezine çıkışlarında araçlarının kar lastiği olması ve yanlarında zincir bulundurmaları kaza ve aksamalar açısından önem arz etmektedir. Etkinlikler kapsamında Aziz Şehitlerimizin anısına karda meşaleli yürüyüş düzenlenecektir' dendi.

Çamlıhemşin Belediyesi  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI