Başkan Bengli yeniden başkan seçildi

S.S. 24 Nolu Pazar-Rize- Ardeşen Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yapılan olağan genel kurulu sonunda başkanlığa yeniden İbrahim Bengli getirildi.

YÖREDEN HABER 10.05.2014 19:05:05 28 0
Başkan Bengli yeniden başkan seçildi
Naci GÜVEN
İki liste ile gidilen seçimlerde Mevcut Başkan İbrahim Bengli, rakibi Kadir Ali Çorbacı'yı 12 oyla geçerek yeniden başkanlığa seçildi.

Pazar Belediyesi’nin Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ve İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı, Kamyoncular Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Turan Karahan ile MHP İlçe Başkan yardımcısı Muhittin ayrılmış katıldı.

Divan Başkanlığını Pazar Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç yaptığı iki liste ile gerçekleştirilen seçimlerde 137 delegeden 135'i oy kullandı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde mevcut Başkan İbrahim Bengli 73 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi. Diğer aday Kadir Ali Çorbacı ise 61 oy aldı.

Başkan Bengli, genel kurulda yaptığı konuşmada, görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bengli, eksik ve yapılması gereken hizmetler için yeni yönetimi ve tüm sürücü üyeleriyle birlikte vatandaşlarına daha iyi hizmet getireceklerini belirtti.

Bengli’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Yılmaz Hanedar, Sezgin Yavuz, Serkan Genç, Dursun Ali Karahan, Mehmet Ali Karanfil ve Halil Üst.

Denetleme Kurulu ise; Osman Yüksel, Hızır Bak ve Süleyman Taşkıran’dan oluştu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı