Başkan Basa başarılı Sporcuları ve destek verenleri unutmadı

Başkan Basa başarılı Sporcuları ve destek verenleri unutmadı

YÖREDEN HABER 9.05.2019 16:39:38 87 0
Başkan Basa başarılı Sporcuları ve destek verenleri unutmadı

PAZAR-Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Pazarlı Osman Paşa Vardal ve Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Yüksel’e Spordaki başarılarından dolayı Makamına davet ederek Plaket ve Eşofman hediye etti.

İlerleyen yaşına rağmen Maraton koşularına devam eden ve en son olarak da 28.04.2018 Pazar günü Giresun’da 55-59 yaş kategorisinde 10 Bin Metre Yarı Maraton koşarak büyük bir başarı elde edip 3.olan Pazarlı Maratoncu Osman Paşa Vardal’a Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa hediyeler verdi.

Ayrıca, Pazar’da yapılan sportif faaliyetlerde STK olarak her zaman desteklerini eksik etmeyen Osman Yüksel’e de bu katkılarından dolayı hediyeler verdi.

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, gençlerin talepleri karşısında seferber olduklarını ve Pazar’daki tüm STK’ları harekete geçirerek başarılı sporculara ve kulüplere Oda olarak her zaman destek verdiklerini, bu desteklerinin Pazar’ın ve Pazarda yaşayan gençlerin daha güzel yerlere gelmesi için çok önemli olduğunu söyledi. Yüksel kendisinin de spora çok önem verdiğini, her sabah düzenli bir şekilde spor yaptığını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI