Başbakan'a teşekkür ve istek yapıldı

Artvin Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Alpaslan Yönetim Kurulu adına iki pankart asarak Başbakana hem teşekkür etti, hem de mevcut yolları şikâyet ederek, standartlara getirilmesini istedi.

YÖREDEN HABER 16.06.2014 23:17:50 17 0
Başbakan
Pankartın birisinde “Sayın Başbakanımız İlimize Hoş geldiniz. Hopa Tüneli için teşekkürler. Diğer pankartta ise; “Sayın Başbakanımız İlimize Hoş geldiniz. Sayenizde Karadeniz Yolu tamamlandı. Borçka-Artvin- Ardanuç-Yusufeli-Şavşat yollarının da sahil yolu standartlarında olmasını şahsınızdan talep ediyoruz.” İfadeleri yer aldı.

SAYIN BAŞBAKANIMIZ 50 YILLIK RÜYAMIZI GERÇEĞE ÇEVİRDİ ANCAK…

Başkan Alpaslan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Hopa Cankurtaran Tüneli’nin 50 yıllık Artvin rüyası olduğunu, bu riyayı da Başbakan Erdoğan’ın gerçeğe dönüştürdüğünü, ancak tünelin önündeki yollar ile ilgili projenin olmamasının eksiklik olduğunu düşündüğü için iki pankart astığını belirterek;”

“Öncelikle Sayın Başbakanımıza bir kez daha Artvin’e geldiği için teşekkür ediyorum. Artvin’in gelişimine en büyük engel olan Cankurtaran Geçidini bay-pass eden Hopa Tüneli için kendilerine minnettarız. En derin saygılarımızı, teşekkürlerimizi, iletiyoruz. Zaten Artvin halkı da bunun karşılığında 7 belediye ile karşılık vermiştir. Bu tünelin sonuçlara veda olarak sonuçlara yansıdığını düşünüyorum.

TÜNELİN ÖNÜNDEKİ YOLLARIN STANDART HALE GETİRİLMESİNİ İSTİYORUZ

Biz Şoförler Odası olarak Sayın Başbakanımızdan yollarımızın standart hale getirilmesini istiyoruz. Eğer imkân olsa Sayın Başbakanımız baraj sonrası yapılan yollardan geçseydi eminim ki bu yolu yapanları yanına çağırırdı. Biz Oda Yönetimi olarak bu yüzden böyle bir pankart asarak Sayın Başbakanımızın dikkatini çekmeye çalıştık.

Bu yollar bu şekilde oldukça da her platformda bu sorun ortadan kaldırılıncaya kadar konuşacağımızı da Artvin kamuoyuna duyuruyorum. Bu yollarda biz geziyoruz. Aracımız geziyor. Nereden kafamıza taş düşecek diye hep yukarı yukarı daha ne kadar bakacağız? Yağmur yağmaya başladı mı?

YAĞMUR YAĞDIĞINDA VARYANT’TAN GEÇECEK ŞOFÖRÜN İLK CÜMLESİ “EYVAH” OLUYOR!

ERZURUMLU ŞOFÖR ARTVİN SINIRINDAN İÇERİ GEÇİNCE ANNESİNİ ARIYOR DUA ET DİYOR!

Varyant’tan geçecek şoförlerin ilk cümlesi “Eyvah” oluyor. Buradan geçen Erzurumlu Şoför kardeşimiz Uzundere’den Yusufeli sınırına geçtiğinde cep telefonuyla anasını arayarak duasını aldıktan sonra geçtiğini gazetecilerinde olduğu Borçka yolundaki bir kaza sonrasında yüzüme söylemesi beni çok üzmüştü. Bir iş yapılırken çok yüksek bedeller ödeniyor. Bu yolların maliyeti milyonlarca dolardır. Bari standartlarına göre yapında bir kere yapılsın. Tekrar tekrar masraf olmasın. Çok şey mi istiyoruz. Yol medeniyettir. Artvin’e nasıl bir medeniyet reva görülmüş aracınızla şöyle bir geçin ve görün. Bunu sürekli dile getirmek, gündeme taşımak da benim en büyük görevimdir. Varyant’ta, Borçka Yolu’nda, Yusufeli Yolu’nda bir can gittiğinde bu önce benim ciğerimi yakıyor. Çünkü şoför esnafı hep bu yollardadır.”dedi.
08 artvin haber
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI