BAŞBAKAN BABA OCAĞINA GELİYOR !

RİZELİ BAŞBAKANI BEKLİYOR!

YÖREDEN HABER 6.08.2013 17:28:28 7 2
BAŞBAKAN BABA OCAĞINA GELİYOR !



Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı'na İstanbul'da girecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise bayramı memleketi Tunceli'de karşılayacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bayramın üçüncü günü yada bayramdan sonra Rize'ye gelecek.

Ramazan bayramına iki gün kala siyasi parti liderlerinin de bayram programları belli oldu. Cumhurbaşkanı Gül, bayrama İstanbul'da girecek ve bayram boyunca İstanbul'da olacak. Başbakan Erdoğan da bayrama İstanbul'da girecek. Erdoğan'ın, bayramın üçüncü günü ya da bayramdan sonra memleketi Rize'yi ziyaret edebileceği konuşuluyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile yarın memleketi Tunceli'ye gidecek ve bayramı Tunceli'de karşılayacak. Kılıçdaroğlu, bayramın son günü Sivas'ta bazı etkinliklere katılacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise geleneği bozmayarak Ramazan Bayramını Ankara'da geçirecek. Bahçeli, bayramın ikinci günü Genel Merkez'de düzenlenecek bayramlaşma törenine katılacak. BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın her yıl olduğu gibi bayrama Diyarbakır'da girmesi bekleniyor.

DSP Genel Başkanı Masum Türker ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bayramda Ankara'da olacaklar. Her iki lider de bayramın ikinci günü parti bayramlaşmalarına katılacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise birinci gün Ankara'da, ikinci gün İstanbul'da, üçüncü gün ise Bursa'da partililerle bayramlaşacak. 

Anahtar Kelimeler:
memduh
6.08.2013 22:51:51
ya arkadaş bi gelda bitsin bu hasret memleketin çok özledi seni zalimler geziciler siyonistler başına uçuşmuş gelde bir enerji verelim sana

pazarlı gençler
6.08.2013 23:24:04
rize yanar başbakan gelirse memleketi yedirtmez onu....

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı