Başarı merdivenlerini adım adım çıkan Pazarlı Kambur Ankara’ya atandı

Ali Kambur "Bakanlık Maarif müfettişliği bizim için çok önemli bir hedefti. Bu hedefe ulaşmaktan dolayı mutluyum ve destekleriyle güç kazandığımız büyüklerime teşekkür ediyorum".

YÖREDEN HABER 17.12.2017 11:24:54 291 1
Başarı merdivenlerini adım adım çıkan Pazarlı Kambur Ankara’ya atandı

     11 Kasım 2017 de Türkiye genelinde yapılan, Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişliği sınavında 84,3 puan alarak ilk 80 kişi arasına girerek mülakata katılmaya hakkı kazandı. Mülakatta ilk 20 ye girerek Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişliğine atanmaya hak kazandı.

Ali Kambur yaptığı açıklamada ' Bilgi çağında yaşıyoruz, fırsatları değerlendirmek için sürekli hazır halde bulunmanız ve kendinizi geliştirmeniz gerekmektedir. Her insanın mutlaka hedefleri olmalıdır.  Hedefler insanı diri tutar ve ilerlemek için insanı harekete geçirir. Başarı asla tesadüf değildir. Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyorum. Bağlı bulunduğumuz kurumlara sürekli üst düzeyde hizmet etmek idealiyle hareket ettik. Eğitimin tüm kademelerinde paydaşlarımızın fikirlerini aldık, istişare ettik ve öğrencilerimize katkısı olacak her şeyi destekledik. Bakanlık Maarif müfettişliği bizim için çok önemli bir hedefti. Bu hedefe ulaşmaktan dolayı mutluyum ve destekleriyle güç kazandığımız büyüklerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Hemşin Milli Eğitimindeki ekibime, idareci ve öğretmenlerime, halk eğitimdeki ekibime, Hemşin halkına teşekkür ediyorum. 'dedi

Kaçkar53.com ailesi olarak Müdürmüze yeni görevinde başarılar diliyoruz.

ALİ KAMBUR’UN ÖZ GEÇMİŞİ

            1997 yılında Pazar İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.  2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans eğitimi görmektedir.  Ayrıca Anadolu Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü 2. sınıfta okumaktadır.

            2005 yılında Hemşin Merkez İlköğretim okuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2008-2010 yılları arasında öğretmenlikle beraber Hemşin Halk Eğitim Müdürlüğüne vekalet etti. 2010 yılında Halk eğitim Merkezi Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak asaleten atandı. 2013 yılında yapılan müdürlük sınavını kazanarak Pazar Atatürk Anadolu Lisesine müdür olarak atandı. 2014 yılında İlçe milli Eğitim Müdürü olarak Hemşin'de bakanlık görevlendirmesi ile göreve başladı. 2017 Mart ayında aynı göreve asaleten atandı.


Anahtar Kelimeler:
Yusuf KAMBUR
18.12.2017 09:02:29
yeni görevinde başarılar diliyorum. dünya üç grup insandan oluşur. dünyayı değiştirenler, değişimin farkında olanlar ve hiçbir şeyden haberi olmayan muhteşem kalabalıklar... vatan ve milletimiz için tüm bilgi, birikimini ortaya koyacağından eminim. hepimize hayırlı olsun...

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI