Balaban Havalimanı yerini işaret etti

Rize-Artvin Hava Limanının Yeri Belli Oldu Gibi.

YÖREDEN HABER 27.03.2014 14:47:36 235 1
Balaban Havalimanı yerini işaret etti

Uzun zamandır Rize ve Bölge gündemini meşgul eden Rize Havalimanı projesi geçtiğimiz günlerde ilk kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ağızından Rize mitinginde resmi olarak dile getirilerek , Havalimanının Rize ve Artvin’e hizmet verecek şekilde yapılacağı sözünü vermiştir.

Bu gün de süpriz bir açıklama ile Rize Havalimanının nerede yapılacağı üç aşağı beş yukarı belli oldu gibi.

Ak Parti tarafından Rize’nin Fındıklı İleçsinde düzenlenen ve Rize Milletvekili Hasan Karal ile Bakan Hayati Yazıcı’nın da katıldığı açık hava toplantısında konuşan Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban vatandaşlara hitaben yaptığı açıklamada Fındıklı’ya yaptıkları hizmetleri anlatırken Rize Havalimanının da Fındıklı’ya 10 dakika mesafede olacağını belirtti.

NOT; Buna göre Daha önce tespit edilen Üçyerden 1- Işıklı 5 dakika,Yeşilköy 15 dakika, Ve bizim de baştan beri sözünü ettiğimiz HAMİDİYE ise 10 dakika mesafededir.O halde Balaban'ın ima ettiği yer HAMİDİYE olması muhtemeldir.

Özbalaban’ın bu açıklaması ile Havalimanının Fındıklı’ya 10 dakikada mesafeye yapılacak olması yer konusunun kesin olarak neresi olduğu konusunda Rize ve Artvin kamuoyunda büyük bir merak uyandırdı.Rizenin sesi



 

Anahtar Kelimeler:
Pazarli
27.03.2014 22:54:38
İşikli fındıklı arası 5dk. Mıdır.tam 15 dk. Dır hamidy fndkli arasi 20dk yeşilkoyle tam 30 dk dir

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI