Bakanlar'ın Rize mesaisi bitti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI ve Rize Milletvekili Hasan KARAL, 2014 Yaş Çay fiyatını açıklamak üzere Rize’ye geldi. Yaş Çay fiyatı açıklanması ve Ticaret Borsasındaki toplantı

YÖREDEN HABER 9.05.2014 20:59:45 13 0
Bakanlar
Ticaret Borsasından Belediye Başkanlığına geçen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI ve Rize Milletvekili Hasan KARAL, Rize Valisi Nurullah ÇAKIR, İl Başkanı Hikmet AYAR’ Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat KASAP, Başkan yardımcıları, Özel Kalem Müdürü ve Meclis üyeleri ile Belediye binası önünde kemençe ve Şair eşliğinde atma türkülerle karşıladı.

Başkanlık makamında Bakan Eker ve Yazıcı’ya, hizmetleri ile ilgili bilgi ve brifing veren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP; '30 Mart Yerel seçimlerden Türkiye genelinde en yüksek oy oranını alarak Belediye Başkanı seçilmemin ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız sayın Mehdi EKER, beyi Gümrük ve Ticaret Bakanımız sayın Hayati YAZICI, beyi makamım da ağırlamaktan memnuniyet duydum. İnşallah bundan sonraki süreçte Partimize laik bir Belediye Başkanı olma gayreti içerisinde olacağım. Rize'ye kazandıracak olduğumuz yeni projelerimizle siz değerli Bakanlarımız ve Millet Vekillerimizle birlik beraberlik içerisinde daha gelişmiş bir Rize ileriki yıllarda görmeyi hedefliyoruz' dedi.

BAKAN EKER, RİZE YENİ BAŞKAN’LA DAHA ÇOK GELİŞECEK…
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız sayın Mehdi EKER, konuşmasında; '2014 yılı yaş çay alım kampanyası açılışı için Rize'de bulunuyoruz. Bu çerçevede Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat KASAP beye tebrik ziyaretinde bulunduk. İnanıyorum ki yeni projeleriyle Rize'nin daha çok gelişmesine vesile olacaktır. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum' dedi.

BAKAN YAZICI, TÜM İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ…

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI açıklamasında; '30 Mart yerel seçimlerini çok yoğun bir çalışmamız sonucu başarıyla tamamladık. Milletimiz 30 Martta sandığa yansıttığı iradesiyle güven ve istikrarı belediyeler düzeyinde takip etti. Türkiye geneline baktığımızda Rize'de almış olduğumuz en yüksek oy oranının alınmasında katkısı olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Seçim sonrasında göreve gelmiş olan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat KASAP beyi Belediye Meclis Üyelerimizi ve İl Genel Meclisi Üyelerimizi kutluyorum ve başarılı çalışmalara imza atmalarını diliyorum. Belediye Başkanımızın sunmuş olduğu projelerin hep takipçisi olacağız ve gerçekleşmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Göreve gelen arkadaşlarımızı kutlarken bizleri sandıkta yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.
Rize Belediye Başkanı Reşat KASAP’ın misafirlerine, Hediye takdimlerinin ardından Belediye ziyaretlerini tamamlayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EKER, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI ve Rize Milletvekili Hasan KARAL, Ankara’ya dönmek üzere Havaalanına hareket ettiler.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI