Bakan Soylu Rize’de Milli İrade Nöbetinde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Rize’de devam eden Milli irade nöbetini ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 28.07.2016 07:38:41 12 0
Bakan Soylu Rize’de Milli İrade Nöbetinde

Prof. Dr. Reşat Kasap’ın öncülüğünde ve belediye meclis kararıyla ismi 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı olarak değiştirilen eski adıyla ‘Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Bakan Soylu, Türkiye’nin yarınlarını karartmak isteyenlerin olduğunu ancak vatandaşların buna müsaade etmediğini belirtti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt’ün bulunduğu milli irade nöbetinde Rize’liler meydanı doldurdu.

BAKAN SOYLU, “RİZE’NİN KAHRAMAN İNSANLARI”
Bakan Soylu burada yapmış olduğu açıklamada, “Çok açık bir şekilde sizinle paylaşmak istiyorum. 1960’da, 1971’de, 1980’de, 28 Şubat’ta, 27 Nisan’da kimlerle iş birliği yaparak benim güzel ülkemin yarınlarını karanlıklara götürmek istediklerini biliyoruz. Biz eski Türkiye değiliz. Bu yeni bir Türkiye. Milleti ile demokrasisi ile yükselmesi ile özgürlüğü ile bütün dünyaya söyleyecek sözü olduğunu her yerde ifade eden bir Türkiye var. Rize’nin kahraman insanları. Rize’nin demokrat ve vatansever insanları. Bu meydanda durarak bütün dünyaya işte yeni Türkiye bu işte demokrat Türkiye bu, işte bütün dünyaya sözünü söyleyecek Türkiye bu diyor” dedi.

Konuşmasının ardından beraberindeki heyetle birlikte vatandaşları selamlayan Bakan Soylu, programına devam etmek üzere Rize’den ayrıldı.

BAŞKAN KASAP’IN EŞİ MENDUHA KASAP, MİLLİ İRADE NÖBETİNDE
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın eşi Menduha Kasap da milli irade nöbetine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Bayan Kasap, milletin duruşuyla ve kararlılığıyla demokrasiye engel olmaya çalışanlara dur dediğini belirterek, bu milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı darbecilere yedirmeyeceğini ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı