Bakan Müezzinoğlu'ndan Başkan Kasap'a Ziyaret

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Rize seyahati kapsamında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 18.09.2014 20:08:27 26 0
Bakan Müezzinoğlu
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Rize'ye yapmış olduğu ziyaret kapsamında Rize Valiliği ziyaretinin ardından çeşitli incelemelerde bulundu.
Rize programı çerçevesinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, belediyesi binası önünde Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri tarafından karşılandı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde başarılı bir sonuçla Rize Belediye Başkanlığına seçilmiş olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ekibimizle beraber hayırlı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum. Sağlıklı bir toplum oluşturmak için yerel yönetimler bizim için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yaptığı konuşmada, “30 Mart yerel seçimlerinin ardından belediyemize yapmış olduğunuz hayırlı olsun ziyareti için müteşekkiriz. Belediye çalışmalarımız yaklaşık 5 aydır şehrimizdeki problemleri dinleyerek en iyi şekilde devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI