Bakan Çelik Ayder'de tatil yapıyor!

ARDEŞEN(GSK) YÖNETİM-TEKNİK VE SPORCULARLA BULUŞTU!

YÖREDEN HABER 28.08.2013 14:27:27 15 0
Bakan Çelik Ayder



Tatil için Rize'de bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve kızı Zeynep Çelik, Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün (GSK) yönetim kurulu, teknik ekip ve sporcuları ile buluştu.

Tatil için Rize'de bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve kızı Zeynep Çelik, Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün (Gsk) yönetim kurulu, teknik ekip ve sporcuları ile buluştu.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda ailesi ile birlikte tatil yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bu yıl Türkiye'yi Bayanlar Avrupa Challenge Kupası'nda temsil edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yönetim Kurulu Başkanı Sultan Rauf Oğuz, antrenör Hüsnü Kemal Durak ve hentbol takımı oyuncuları ile buluştu.

Takım Kaptanlarından Serpil Abdioğlu Bakan Çelik'e Çiçek Takdim Ederken, Perihan Topaloğlu ise Zeynep Çelik'e 53 Numaralı Ardeşen Gsk forması, Başkan Oğuz ise serender maketi hediye etti.

Bakan Faruk Çelik'e geçen sezon Ardeşen Gsk'ya vermiş olduğu destekten ötürü teşekkürlerini ileten Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, 'Bu sezon da yeniden Süper Lig'de size layık bir gençlikle, kültür ve geleneğimizle birlikte ilimizi, Avrupa Kupalarında da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu yıl yaptığımız transferlerle takımımızın gücüne güç kattık. Geçen yıl 4. sırada bitirdiğimiz lig'de bu sezon ki hedefimiz ilk 3 içerisinde yer almak. Avrupa'da ise en az bir Çeyrek Final oynamak. İsteğimiz ve arzumuz salon sporlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek' dedi.

Ardeşen Gsk'nın elde etmiş olduğu başarıyı yakından takip ettiğini belirten Bakan Çelik ise, 'Taşradaki bir ilçe takımının bu denli bir başarı elde etmesi gerçekten güzel bir olay. Çünkü Süper Lig'de ya da Avrupa'da mücadele etmek kolay bir iş değil. Biz geçen yıl da destek verdik, bu yıl da destek vermeye devam edeceğiz. Siz yeter ki bu mütevazı yapınızla başarılarınıza başarı katmaya devam edin' şeklinde konuştu. - RİZE 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI