Bak Pazarlı öğrencileri Meclise davet etti

Milletvekili Bak, ziyaret ettiği sınıfların öğrencilerini çalışmaları yerinde görmeleri için TBMM’ye davet etti.

YÖREDEN HABER 22.02.2016 20:25:19 30 0
Bak Pazarlı öğrencileri Meclise davet etti
Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesinde yapılması planlanan çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen okuma saatlerinin uygulanmasında motivasyonu artırmak amacıyla Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Kaymakam Refiki İbrahim Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce; Necat Sağbaş Anadolu Lisesini ziyaret ederek belirlenen okuma saatlerinde 12. Sınıf öğrencileriyle kitap okudular.

Okuma saati sonrasında Kaymakam Aslan, öğrencilere hitap ederek, “RENK Projesinde yaptığımız etkinlikler kapsamında davetimizi geri çevirmeyen Rize Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak’a teşekkür ediyorum. Aramızda bulunan Sayın Milletvekilimiz sizler gibi bir sosyal yapıdan gelmektedir. Terzi bir baba ile ev hanımı bir annenin evladıdır. Eğitime bağlı olarak şahsi gayretleriyle yurt içi ve dışında iyi bir eğitim almıştır. Mühendis, akademisyen, spor adamı ve politikacı gibi kariyerine farklı başarılar eklemiştir. Sayın Milletvekilimizi sizlerle sohbet etmesi için davet ettik.” dedi.

Başarı hikayesini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Bak, başarının temelinde iyi bir planlama ve planlı çalışmanın olduğunu, hedefi belirledikten sonra planlı çalışma ile başarıya ulaşılabileceğini vurguladı. “Başaracağımıza inanmalıyız” diyen Bak, “Kendimize özgüvenimiz olmalı, ben bu işi başarırım demeliyiz. Bize mühendis olarak çalışırken, ‘Almanlar bizden daha iyi’ derlerdi. Birlikte çalışma imkânım oldu. Asıl olan Almanların bizden daha iyi olması değil, disiplinli çalışmasıdır. Biz disiplinli olursak onlardan daha iyiyiz. İngiltere’de master yaparken benim maiyetime 5 mühendis vermişlerdi. Çünkü ben onlardan daha iyiydim. Biz insan gücü olarak da daha iyiyiz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Bak, ziyaret ettiği sınıfların öğrencilerini çalışmaları yerinde görmeleri için TBMM’ye davet etti.








Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI