Bak, Pazar’da STK’ları dinledi

Eski Bakan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda STK başkanlarıyla bir araya gelerek ilçenin sorunları, yapımı devam eden projeler ve çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

YÖREDEN HABER 3.04.2021 19:45:28 19 0
Bak, Pazar’da STK’ları dinledi

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Eski Bakan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda STK başkanlarıyla bir araya gelerek ilçenin sorunları, yapımı devam eden projeler ve çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Pazar'da TSO’nun düzenlediği toplantıya katılan eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla bir araya gelerek ilçenin sıkıntıları ve devam eden çalışmalar ile geliştirilecek projeler konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya eski Gençlik Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ile ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının(STK) başkanları katıldı.

STK başkanlarının konuşmalarını tek tek dinleyen Rize Milletvekili ve eski Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, not alarak toplantı sonunda yaptığı açıklamada, bölgede ve ilçede çalışmaları en ince noktasına kadar takip ediyoruz. Ülkemizde ve dünyada Pandemi sorunlarının olmasına rağmen biz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Bakan Bak, doğalgaz hakkında bilgiler verdikten sonra, sahil dolgu projesi, millet bahçesi projesi, kentsel dönüşüm çalışması, eğitim yatırımları ile ilgili de son gelişmeler hakkında da açıklamalarda bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı