Ayder'in sahibini tanımak istiyoruz.

Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Ayder Yaylası'nın Karadeniz'de en çok ziyaret edilen yerlerin başında geldiğini söyledi.

YÖREDEN HABER 24.08.2014 08:17:03 319 0
Ayder
AYDER EN DOLU SEZONUNU YAŞIYOR

Ömer Altun daha sonar yaptığı açıklamada çok önemli konuları gündeme getirerek Ayder’in profilini çizdi.Altun”Dünyanın cenneti Ayder dolu sezonlarından birini yaşıyor.Çünki,Ramazan ayında insanlar tatile çıkamadılar.Buraya gelenleri bizde elimizden geldiğince memnun göndermeye çalışıyoruz.

AYDER’İN SAHİBİ YOK.NEREDE DEVLET,BAKAN,BÜROKRATLAR?
Mevlamızın bize sunduğu bu güzelliklere kul olarak bizler hiçbir katkıda bulunamıyoruz.Bu bizim en büyük eksiğimizdir.Bizim olduğu gibi,Devletin, bürokrasinin,siyasilerinde çok büyük eksiklikleri bulunuyor.En büyük sorunumuz Trafik sorunudur.Maalesef bu konuya hiç kimse el atmıyor.Ayder’in sahibi yok.Ne devtet,ne Bakan ne de Valimiz buna sahip çıkıyor.Yıllardır bizi bir teleferik macerası ile kandırdılar.Ben teleferiği geçtim.Gelip buranın alt yapısını tamamlasınlar. Buraya Ayder’e insanların gelmesi mi suçtur? İNSANLAR BURAYA GELİP DÖNERKEN BİR DAHA GELİRSEM ALLAH BELAMI VERSİN” diyorsa bu bizim için çok ayıptır.Mevlamız bize verdiklerini biz rezil edip bırakıyoruz.Nerde bu devlet,Vali ve bürokratlar? Vali bey çıkıp açıklama yapıyor “Ayder’e inşaatlar yapılıyor”,Evet biz yaptık ama parayı gömüye götürmüyoruz.Biz burda yatırım yapıyoruz.Büyük şehirlere gidip buranın gençlerinin bulaşıkçılık yapmasını istemiyoruz.İnsanların burada ikamet edip var olmasını istiyoruz.Bunun için Devletin buraya sahip çıkmasını istiyorum.

ARAP TURİSTLER YOĞUNLUKTA

Yoğun bir talep var.En çok uzun göle gidiyorlar.Sebebi Uzungöl güzel bir proje yaptı.Projesini geçirip güzel de bir tantım yaptı.Bizde çok önemli bir proje yaptık.Maalesef devletin ileri kademelerinden bu projeyi geçiremedik.Kimse buna sahip çıkmadı.O yüzden Ayder kırıntıları topluyor.Büyük payı da Uzun göl alıyor.

 


KAÇKAR53.COM paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI