Avrupa’dan dört ülke Pazar Fen Lisesi ile ortak Proje için Pazar’a geliyor

Avrupa’dan dört ülke Pazar Fen Lisesi ile ortak Proje için Pazar'a geliyor

YÖREDEN HABER 27.10.2018 10:11:16 84 0
Avrupa’dan dört ülke Pazar Fen Lisesi ile ortak Proje için Pazar’a geliyor

PAZAR FEN LİSESİ’NDE ERASMUS HAZIRLIKLARI

PAZAR-Pazar Fen Lisesi Müdürü Kamil Görmüş ve Erasmus Projesi Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Muazzez TİKBAŞ , proje hazırlıkları kapsamında Pazar Belediye Başkanı Ahmet BASA’yı ziyaret etti.

İki yıl süreli olan ve Avrupa’daki dört ülke ( Portekiz, Romanya, Makedonya ve Litvanya) ile ortaklaşa gerçekleştirilecek proje kapsamında, Avrupa’nın dört ülkesinden gelecek olan on bir kişilik delegeyi beş gün ilçemizde misafir edecek olan Pazar Fen Lisesi, bu süre içinde delegelerle proje programı doğrultusunda hazırlık ve planlamalarını yapacak olup iki yıl içerisinde ve farklı zamanlarda birer hafta, bu ülkelere gidilip proje çalışmaları yapacak.

Avrupa’dan gelecek olan delegeler için, 06 Kasım 2018 tarihinde, geniş katılımlı yapılması planlanan “Hoş Geldiniz!” Partisi için Belediye Başkanı Ahmet BASA’dan destek talebinde bulundular.

Başkan BASA, “ Okulumuz idareci ve öğretmenlerini ilçemizin tanıtımı için önem arz eden böyle bir projeyi hazırladıkları tebrik ediyorum. Her zaman olduğu gibi, belediyemiz imkanlar ölçüsünde bu tip proje çalışmalarına destek sunmaya devam edecektir. “ dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI