Avcı’dan Rize İl Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürütülen terör operasyonunda şehit düşen Rize İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Polisi Kürşat İnan için taziyede bulundu.

YÖREDEN HABER 19.04.2016 19:41:00 16 0
Avcı’dan Rize İl Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti
İl başkanı Muhammed Avcı beraberindeki İl başkan yardımcıları Murat Artan, Recep Taylan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Öztürk ve Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut’la birlikte Rize emniyet müdürü Adem Çakıcı ile bir araya gelerek, Mardin’de terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Rize İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Polisi Kürşat İnan için taziye dileklerini ilettiler.

İl başkanı Avcı terör olayları ve bu olayların destekçilerini şiddetle kınadıklarını belirterek, “Rize emniyetinde görevli değerli bir arkadaşımızın şehit
olmasından dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu vatan ve millet uğruna şehit olan kardeşimizin ailesine ve mesai arkadaşlarına Allahtan sabır diliyorum. Son dönemlerde yaşanan bu olaylar bizleri derinden üzmüştür. Ülkemizin ve milletimizin birliğine göz dikmiş dışarıdaki düşmanlarımız ve onların içerdeki işbirlikçileri olan bu hainlere asla fırsat vermeyeceğiz. Gerek güvenlik güçlerimiz gerekse hükümetimiz terör belasının son bulması için kararlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Ülkemizde bu olayları çıkararak huzurumuza göz dikmiş olanlar asla emellerine ulaşamayacaklardır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli aileleri ve Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum
.” dedi

İl emniyet müdürü Adem Çakıcı ise Avcı ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı kendisi ve emniyet teşkilatı adına teşekkür etti.






 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı