Avcı, “17 -25 Aralık’ta Erdoğan’a İnanmayanlar Bugün Pişman Oldular”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı her akşam olduğu gibi bu akşamda milli irade nöbetine katıldı. İl Başkanı Avcı meydanda toplanan kalabalığı hitabende bir konuşma yaptı. Konuşmasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

YÖREDEN HABER 23.07.2016 10:24:17 91 0
Avcı, “17 -25 Aralık’ta Erdoğan’a İnanmayanlar Bugün Pişman Oldular”
İl başkanı Avcı, 17-25 Aralık operasyonlarından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkede fetö diye bir terör örgütünün varlığından bahsettiği zaman belli kesimlerin buna inanmadığını fakat geldiğimiz bu süreçte Recep Tayyip Erdoğan’ın ne kadar haklı olduğunun ortaya çıktığını belirtti.

İl Başkanı Avcı Genelkurmay başkanı yaverinin “ 1989 yılından beri fetö terör örgütüyle iç içeyim. Askeri sınavda sınav sorularını bana verdiler bende sınavı kazandım. Ve o günden beri onlardan gelen emirleri yerine getirdim. Abiler tarafından bana bir böcek verildi. Bu böcek vasıtasıyla Eski genel kurmay başkanı Necdet Özel’i de 4 yıl boyunca düzenli olarak dinledik. ve bende o kayıtları düzenli olarak abilere teslim ettim. Darbe sürecinde de ağabeyler tarafından bana talimat geldi. Genelkurmay başkanımızı teslim almakla görevlendirildim. Ve bu görevi yerine getirdim.” İtiraflarını paylaşarak aslına bu örgütün ne kadar tehlikeli ve hain olduğunu ifade ederek Şunları söyledi;

“Biz nasıl oldu da Recep Tayyip Erdoğan’a inanmamışız diye hayıflanıyorlar”
17 25 Aralık operasyonlarından beri Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede Fetö denen bir terör örgütü olduğunu söylüyordu. Ama ne yazık ki ülkemizde buna inanmak istemeyen belli başlı kesimler böyle bir örgütün olmadığını iddia ettiler. Ve âdete Recep Tayyip Erdoğan’ı suçlayacak duruma geldiler. Ama bugün medyada köşe işgal eden pek çok kişi ‘Biz nasıl oldu da Recep Tayyip Erdoğan’a inanmamışız diye hayıflanıyorlar. Ve “ Recep Tayyip Erdoğan az söylemiş. Bunlar azılı bir cani terör örgütüymüş diye itiraflar ediyorlar. Türkiye’nin geçirmiş olduğu bu badireyi milletimiz ve milletimize liderlik eden Recep Tayyip Erdoğan sayesinde atlaşmış bulunuyoruz. “ dedi

“ABD’de Gerçek Açıklamalar Resmi Kişilerden Gelmez”
ABD’deki açıklamalara değinen İl başkanı Avcı gerçek açıklamaların her zaman yancılardan geleceğini ifade ederek “ ABD’nin resmi ağızlarından gerçek açıklama duyamazsızın. Gerçek açıklama her zaman yancılardan gelir. Eski asker emeklilerinin açıklamaları ve New york times gazetesine baktığınız zaman adeta bu darbeyi desteklediklerini itiraf ediyorlar Ve Türkiye’de kahramanca mücadele veren halkımıza adeta hakaret ediyorlar. Ama milletimiz o gün olduğu gibi bugünde ferasetini ortaya koymaya devam ediyor. Ve meydanları boş bırakmayarak liderinin arkasında kararlı bir şekilde yol alıyor.” Diye konuştu

“ Bu süreç içine namussuzları iyi takip edin”
İl başkanı Avcı Cemil Meriç ‘in ‘Bu ülkede sağcı ve solcu yoktur. Bu ülkede namuslular ve namussuzular vardır.’ Sözünü hatırlatarak şunları söyledi, “ Şimdi bu süreç içerisindeki namussuzları iyi takip edin, millete hakaret edenleri iyi takip edin. Darbeyi durduranlar sayesinde evlerinde rahat oturup darbeyi durduranlara hakaret eden namussuzları iyi takip edin. Çünkü bunlar önümüzdeki dönemlerde başka bir hadisede başka bir yüzle yine karşımıza çıkacaklar.” İfadelerini kullandı.

Bayrağından Elbise Yapanlar Bizim Bayrağımızın Değerini Asla Bilemez
Avrupa basınında milleti aşağılayan açıklamaların olduğunu belirten İl başkanı Avcı bu eleştirilere sert bir dille tepki göstererek şunları söyledi, “ Türkler anlamsız bir şekilde tankların üzerine yürüyor' diyorlar. Bayraklarından kendine elbise yapanlar çok özür diliyorum bayraklarından kendisine don yapanlarl bu memleketin bayrağının değerini asla bilemezler. Bu memleketin şehitlerinin değerini asla bilemezler. Biz bir iman ve mefküre etrafında bir araya gelmiş bir milletiz. Sadece dünyevi hayat saikiyle meseleye bakanlar asla o tankların üzerine yürüyen insanların cesaretini algılayamayacaklar.”
İstiklal ve Çanakkale savaşındaki şehitlerimiz kadar aziz ve değerlidirler

İl başkanı Avcı 15 Temmuz akşamı sokağa çıkarak demokrasi için şehit olan vatandaşlara rahmet dileyerek, “Bu millet istiklal ve Çanakkale savaşında vermiş olduğu şehitlerle ayakta kaldı. Bu mücadelede vermiş olduğumuz şehitlerde en az istiklal ve Çanakkale savaşındaki şehitlerimiz kadar aziz ve değerlidirler.

İl başkanı Avcı ikinci bir emre kadar halkın meydanları boş bırakmaması gerektiğini ve Recep Tayyip Erdoğan’ın “Darbeyle ilgili İkinci ve üçüncü artıcıların olacağına dair bizleri tehdit ediyorlar. Topunuzla tüfeğinizle gelin biz milletimizle berber meydanlardayız” dediğini hatırlatarak ikinci bir talimat gelinceye kadar meydanlarda olunması gerektiğini söyledi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı