Atabey'e görev yaptığı mekanda merasim yapıldı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Pazar eki Belediye Başkanı Naci Atabey için Pazar Belediyesi önünde tören düzenlendi.

YÖREDEN HABER 4.07.2014 15:05:21 939 1
Atabey
ATABEY AİLESİNİN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Rize’nin Pazar ilçesi esnaflarından Pazar eski belediye başkanı sevgili aile büyğümüz ve babamız NACİ ATABEY' yi kaybetmenin derin elim ve kederini yaşıyoruz.

Babamızın vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, taziyemize iştirak eden, telefonla taziyelerini bildiren, mesaj gönderen ve evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza ve Pazarlı hemşehrilerimize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Atabey ailesi olarak sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız.


ATABEY AİLESİ

Belediye önüne getirilen Atabey Türk bayrağına sarıldı. Buradaki törende konuşan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, ilçeye hizmetleri olan ve çok değerli bir büyüklerini kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, “Kendisinden çok şeyler öğrendik. Biz kendisini Pazarlılar olarak asla unutmayacağız. Ruhu şad, mekânın cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun' dedi.

66 yaşındaki 5 çocuk babası Atabey'in cenazesi Cuma namazına müteakip Pazar Sahil Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Cumhuriyet Mahallesi'ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

1999-2004 yılları arasında Anavatan Partisi'nden seçilerek Pazar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Atabey, İstanbul'da Florence Nightingale Hastanesinde safra kesesi ameliyatının ardından yoğun bakıma alındı. Atabey, dün burada yaşamını yitirdi.

Pazar’da siyasetin renkli simalarından biri olan ve ticaretle de uğraşan Atabey’in vefatı Pazar Belediyesini, sevenlerini ve ailesini yasa boğdu.

Atabey’in cenaze törenine AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, eski Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, çok sayıda vatandaş ve Atabey’in sevenleri katıldı.
 







Anahtar Kelimeler:
mahmut biber.istanbul
4.07.2014 16:24:51
rahmetli başkanım a bir gün önce osman karabak ile ziyaret etmiştik ama ertesi gün rahmetli oldu üzüldük ama mukaderat rahmet ile yad ediyor,yakınlarına sabırlar diliyorum

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI