Aslan'a geniş katılımlı veda yemeği

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, düzenlenen veda yemeğiyle yeni görevine uğurlandı.

YÖREDEN HABER 10.12.2016 14:40:16 233 0
Aslan
Çorum ili Osmancık ilçesi Kaymakamlığına atanması dolayısıyla Aslan'a kaymakamlık personeli tarafından ilçedeki Green Suada Butik Hotel’ de onuruna bir veda yemeği tertiplendi.


Programa yoğun katılım olurken, duygu yüklü anlar yaşandı. Veda yemeğine Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik, Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Erer, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Kurum amirleri STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.


Yemekte konuşan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa Kaymakam Aslan ile yaklaşık 4,5 yıldır uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Pazar’ın sorunlarına çözüm noktasında birçok girişimler yaptık. Zor günlerde size danıştık yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ediyorum.

Haklarınızı helal etmenizi diliyoruz. Yeni görev yeriniz size ve ailenize hayırlı uğurlu olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Daha sonra oldukça duygusal bir konuşma yapan Kaymakam Aslan, 4,5 yıldır Pazar’da çok güzel dostluklar ve samimi ilişkiler kurduklarını ifade ederek, “Pazar Havalimanı için çok koşturduk ama bizim zamanımızda temel atma nasip olmadı. Ama ihalesinin yapılması kendi adıma bir şans, bir güzellik. Pazar açısından ise çok büyük bir şans 1 katrilyonluk bir eser Pazar’a yapılmaktadır. Birçok sökerde katma değer yaratacaktır. Tarihi Pazar’da çok farlı özelliklerdeki insanlarla karşılaştım. Şimdiye kadar çalıştığım 4 ilçede görmediğim yelpaze genişti burada. Sanatından sporuna, tarihinden edebiyatına birçok yetişmiş insan burada yaşıyor. Bunlarında Pazar’a sahip çıkmalarını düşünüyorum. Burada kaldığım sürede kalbini kırdığım kimse varsa affına sığınıyorum. Allah hepinize ailenizle birlik sağlık, esenlikler ve başarılar diliyorum. Yüreğimizle kapımız sonuna kadar açık, hepinizi bekliyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Aslan’ın eşi hanımefendiye çiçek takdim edilirken kendisine Başsavcısı İşlek plaket verdi. Ayrıca Belediye Başkanı Basa ve davetliler tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Bu arada Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Turan Karahan'nın dil sürtmesi ve espirli konuşması hüzünlü olan katılımcıları bir an olsun kahkaya boğdu. 







Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI