ARTVİN HOPASPOR ŞİLE’DEN İSTEDİĞİNİ ALAMADI

ARTVİN HOPASPOR ŞİLE’DEN İSTEDİĞİNİ ALAMADI

YÖREDEN HABER 19.11.2019 12:42:59 17 0
ARTVİN HOPASPOR ŞİLE’DEN İSTEDİĞİNİ ALAMADI

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopasporun liderlik hesapları yaptığı son haftalardaki galibiyet serisini devam ettirmek için gittiği İstanbul deplasmanından 1 puanla yetinerek Hopa’ya döndü.

İstanbul ve çevre ilçelerden gelen Artvin ve Hopalıların doldurduğu tribünlerde Hopasporu 3. Lige çıkartma başarısı gösteren önceki dönem başkanı Mubin Çakmak’ta yerini alarak takıma moral destek verdi.

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Murat Özçep ve yönetim kurulu üyeleri de Mubin Çakmak’a deplasman giderlerini karşılamada verdiği destek için teşekkür ettiler.

Karşılaşmaya taraftar desteğini de arkasına alarak başlayan A. Hopaspor rakibine göre sahada üstün oynayan taraf idi. Yakaladığı pozisyonları değerlendirmede istediği başarıyı da gösteremeyen A. Hopaspor karşılaşmadan 1 puan alarak Hopa’ya döndü.

Devre arasında Tribünlerde A. Hopaspor taraftarlarının Tulum eşliğinde Horona durması görülmeye değer manzaralar da oluşturdu ve Şile taraftarlarınca da ayakta alkışlandı.

HOPAYI ZORLU BİR HAFTA BEKLİYOR.

Artvin Hopaspor grup liderinin de berabere kalması ile aradaki iki puanlık farkı korumasına rağmen aynı puanla kendini takip eden Erzincan 24 ile bu hafta sonu Hopa’da karışılacak. Başkan Murat Özçep “Taraftar desteğimizi ve tecrübemizi bu karşılaşmada göstermek zorundayız. Hedefimiz Liderlik ise bu karşılaşmadan mutlak 3 puan kazanmak zorundayız. Teknik kadromuz ve sporcularımızda bunun bilinci içinde çalışmalara devam ediyorlar.

Pazar günü Cefakâr taraftarımızı tribünlerde yerini alarak takımlarını desteklemeye davet ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı