Artvin Atabari Kayak ve Teleferik ile Turizm merkezine doğru ilerliyor

Artvin Atabari Kayak ve Teleferik Merkezi eğitmeni ve tesis sahibi Mehmet Çelebi Kayak ve ve Teleferik sistemlerinin Artvin için çok önemli olduğunu dile getirdi.

YÖREDEN HABER 13.03.2018 13:06:59 56 0
Artvin Atabari Kayak ve Teleferik ile Turizm merkezine doğru ilerliyor

Her yıl ziyaretçi sayısı bir önceki yıla göre artan Artvin Atabari Kayak Tesilerinde Kayak eğitmeni ve işletme sahibi Mehmet Çelebi ile 11.03.2018 Pazar günü kaçkar53.com'a için özel sohbet ettik.Çok ilginç gelen açıklamaları sizlerle paylaşıyoruz.

' sekiz yıldır buradayım.Yani açılışından bu yana  sekiz yıl oldu.Ve sistem ancak rayına oturdu' dedi.Haberin detayı için VİDEOYU izleyin.

Mehmet Çelebi ile Teleferik tesisini gezdik.2000 rakımdan 2700 zirvenin altına 2200 rakıma çıktık.Çok renkli görüntüler çektik.Çelebi 640 Metre uzunluğunda olan Teleferik ve Kayak tesisleri  hakkında açıklamalar yaptı.Haberin detayı için Videoyu izleyin.

Sabah 08 de Pazar'dan başlayan Artvin Atabari Kayak ve Telefrik merkezinde 15.00'e kadar kaldık.Bir yandan KAR yağışı diğer yandan soğuğa aldırmadan kayak yapan,tekeferik ile zirveye çıkanları görüntüledik.Detay için VİDEOYU izleyin


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI