ARHAVİ’DE GÜVENLİK VE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Arhavi’de Kurum Müdürleri ve muhtarların katılımlarıyla Mart ayı Halk Güvenlik ve Muhtarlar Toplantısını Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 25.03.2018 10:00:39 330 0
ARHAVİ’DE GÜVENLİK VE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Arhavi’de Kurum Müdürleri ve muhtarların katılımlarıyla Mart ayı Halk Güvenlik ve Muhtarlar Toplantısını Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkan V. Tahsin Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ve konu ile ilgili İlçe Kurum Müdürleri ve muhtarların da katılımlarıyla Mart ayı Halk Güvenlik ve Muhtarlar Toplantısını Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Halkın talepleri köy ve mahallelerin sorunları konusunda istişarelerin yapıldığı toplantıda; Muhtarlara 2016-2017 yılı Birlik Müdürlüğünün çalışmaları liste halinde sunulurken, 2018 yılı içerisinde imkanlar dahilinde yapılacak çalışmalara ait veriler ve gerekli notları liste halinde sunuldu.

Kaymakam Ongu 'Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini sırasıyla, imkanlar dahilinde gerçekleştirmeye gayret edeceğiz.' dedi.

Anahtar Kelimeler:

Rize-Artvin Havalimanı 11 Ayda 1 Milyon Barajını Aştı

Rize Köylerinde Kapsamlı Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Protokol İmzalandı

ÇAYKUR 'UN YENİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANI ALİ BAŞ OLDU 

Rize Köy Muhtarları Çalıştayı'nın 3. Oturumu Yapıldı

Rize Köy Muhtarları Çalıştayı Başladı