ARHAVİ ANA-OĞULA AĞLADI

ARHAVİ ANA-OĞULA AĞLADI

YÖREDEN HABER 8.08.2018 14:54:57 29 1
ARHAVİ ANA-OĞULA AĞLADI

ARHAVİ’DE ÖZGÜR AİLESİ İKİ ACIYI BİRARADA YAŞADI

AYNI GÜN ÖLEN ANNE İLE OĞLU YAN YANA DEFNEDİLDİ

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi’de son zamanlarda efora bağlı kalp krizleri nedeniyle genç sayılabilecek yaşta birçok insan ani kalp ölümleri kamuoyunda üzüntü ve merak yarattı.

Bu kez acı haber Özgür ailelerine düştü. Arhavi’de Özgür Kuyumculuk işletmeciliğini yapan ayrıca Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’nda yönetim kurulu üyesi olan Fikret Özgür (52), kendi evinde geçirdiği kalp krizi sonucu ani ölümü Arhavi’yi yasa boğdu. Çevresinde çok sevilen, yardım severliğiyle tanınan güzel yürekli insan sevenlerini ve yakınlarını üzdü.

Oğlunun ölümüne dayanamayan annesi Memduha Özgür, aniden fenalaşarak kaldırıldığı Arhavi Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ANA YÜREĞİ İKİNCİ ACIYA DAYANAMADI

Anne Memduha Özgür daha önce de bir kızını doğum yaparken kaybetmesi sonrası büyük acı yaşamıştı. Ana yüreği bu defa ikinci acıya dayanamadı ve oğlunun ölüm haberini almasının ardından 7 saat sonra bu defa kendisi fenalaşarak Arhavi Devlet Hastanesine kaldırıldı ama yapılan bütün müdahelere rağmen kurtarılamadı.

Anne ile oğlunun vefatı üzerine Özgür ailesi acı üstüne acı yaşadı. Sevenleri ve yakınları, “Bu acıya yürek dayanmaz” diyerek ağladılar. Merkez Eski Cami’de kılınan cenaze namazında anne ile oğlunu sevenleri yalnız bırakmadı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcklioğlu ile birlikte çok sayıda taziye çelenklinin gönderildiği cenaze namazına da Hopa ve Arhavi’den kalabalık bir cemaat katildi.2 saate yakın süren taziye dilekleri sonrası Fikret Özgür ve annesinin cenazesi kılınan cenaze namazı sonrası Cumhuriyet Mahallesi’nde aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler:
Seda Çobanoğlu
15.08.2018 02:09:20
Çok büyük bir acı gerçekten. Paşabahçe Cam.San.A.Ş.çalışanları olarak çok üzüldük Selçuk 'a Babacığına ve Mert Can a sabır diliyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI