Ardeşen GSK, Zagreb'i Ağırlıyor.

Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupası İlk 16 Turunda Mücadele Eden Temsilcimiz Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Haftasonu Hırvatistan Temsilcisi Lokomotiva Zagreb'i Ağırlayacak.

YÖREDEN HABER 9.02.2017 10:41:07 15 0
Ardeşen GSK, Zagreb

Turun ilk maçını deplasman da 8 farkla kaybeden temsilcimiz, rövanşta taraftar desteğini arkasına alarak 8 ve üstü bir skor ile turu geçmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ardeşen GSK Teknik Direktörü Ali İhsan Tekin, kendileri için Avrupa Maçlarının her zaman farklı olduğunu, zira bu maçların bir memleket ve ülke meselesi olduğuna inandıklarını söyledi.

Zagreb deplasmanın da yaşanan sakatlık ve talihsizliklerin kendilerini zora soktuğunu ve karşılaşmadan 8 sayı farklı mağlup ayrıldıklarını anımsatan Tekin, 'Biz kendimize güveniyoruz. Bu önemli karşılaşma da taraftarımızın da desteği ile turu alacağız. 7'den 70'e her kesi ve her kesimi bu önemli karşılaşmaya bekliyoruz. Zira, konu sadece hentbol ya da Avrupa maçı değil. Konu Rize olarak, Ardeşen olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek.' dedi.

MAÇ TAKVİMİ

Ardeşen GSK - Lokomotiva Zagreb
12 Şubat Pazar - 18:00
Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı