Ardeşen GSK 3.Sırada tamamladı

Ligde ve Avrupa Kupalarında aldığı başarılı sonuçlarla Rize'nin Ve Türkiye'nin gururu olan Ardeşen GSK, Play-off yarı final maçlarında finale yükselemedi ve sezonu hedeflediği yer olan 3. sırada tamamladı.

YÖREDEN HABER 11.04.2014 21:21:58 64 0
Ardeşen GSK 3.Sırada tamamladı
Ömer Faruk ZENGİNAL(Ardeşen)
Hentbol Bayanlar Süper Lig play-off yarı final 4. maçında, Yenimahalle Belediyesini konuk eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü rakibine 31–26 mağlup oldu. Bu sonuçla Yenimahalle Belediyesi seride 3–1 öne geçerek finale yükselirken, Ardeşen GSK ise sezon başında hedeflediği nokta olan 3. sırada ligi tamamladı.
Final serisinde Muratpaşa Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi karşı karşıya gelecek.

Bu güne kadar hiçbir maçta, hiçbir rakip takıma ve hakeme karşı tepki göstermeyen Ardeşen taraftarı, Bugün müsabakanın ardından karşılaşmayı yöneten hakemlere büyük tepki göstermesi ise dikkat çekti.

Salon: Ardeşen Meslek Yüksekokulu

Hakemler: Özgür Benli, Savaş Yüksek


ARDEŞEN GSK: Serpil Değermenci Abdioğlu (Jelena Pirsl), Kübra Şen 1, Perihan Topaloğlu 9, Rüveyda Halıcı, Neslihan Yakupoğlu 4, Mehtap Gençoğlu 2, Maria Adina Ghidoarca 4, İoana Manoila 3, Olga Vahshuck 3

YENİMAHALLE BELEDİYESPOR: Anca Mihaela Rombescu (Funda Uçar), Beyza İrem Türkoğlu, Esra Gündar 4, Yeliz Özel 1, Selma Pekmutlu Akgül 7, Duygu Aydoğan 3, Buket Keskin 6, İlke Şen 5, Lenche İlkova 5

İlk yarı: 16–15 ( Ardeşen GSK Lehine )

İki dakika cezası alanlar: Rüveyda Halıcı (Ardeşen Gençlik Spor Kulübü) Lenche İlkova (Yenimahalle Belediyesi) 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı