ANNELİK HAYALİ 59 YAŞINDA GERÇEKLEŞTİ

İRFAN BÜYÜKLÜ VE EMİNE BÜYÜKLÜ ÇİFTİ ÇOCUK SEVİNCİ,“ALLAH HERKESE BOYLE MUTLULUK YAŞATSIN”

YÖREDEN HABER 26.08.2020 09:09:52 94 0
ANNELİK HAYALİ 59 YAŞINDA GERÇEKLEŞTİ

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi'de dünya evine geç giren çiftin nikâhı geçen yıl Arhavi belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından kıyılmıştı. Büyüklü çiftinin en büyük hayali çocuk sahibi olmaktı.

Doktorların “35 yaşın üstündeki doğumların risk taşıdığını” söylemelerine rağmen çocuk özlemi onlara engel olmadı. Tüp Bebek yöntemi ile Hamile kalan Emine Büyüklü doğum sancıları artınca Rize devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan operasyonda 2 kilo 750 gr ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.

59 yaşında anne olmanın mutluluğunu yaşayan Emine Büyüklü yeni doğan Çocukları Atakan'a sarılırken mutluluk göz yaşlarına hakim olamadı. Aynı yaşta olan baba İrfan Büyüklü ise “Hep bir çocuğum olsun diye dua ettim. Allah’ımın büyük hediyesi babalar gününde bir erkek evladı sahibi olurken ailemin hayalleri gerçek oldu. Bebeğimize sağlıklı bir şekilde kavuştuk” dedi.

İrfan Büyüklü doğum sırasında eşi Emine'nin hep yanında olan Dr. Doğan Birben ve hemşirelere ve hastane çalışanlara “canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI