Anneler Gününde Rize'de Sregi

Rize Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan Anneler Günü'ne özel 'Annelerimiz ve Biz' isimli resim sergisi açıldı.

YÖREDEN HABER 9.05.2016 06:52:15 28 0
Anneler Gününde Rize
İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki açılışı Vali Ersin Yazıcı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen açılışa, Vali Ersin Yazıcı ve eşleri Hanife Yazıcı, Rize Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Aksu, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.

ANNELERİMİZ VE BİZ RESİM SERGİSİ
Emine Kuvvet'in öncülüğünde gerçekleştirilen serginin açılışında Vali Ersin Yazıcı yaptığı konuşmada; ' Rizeli vatandaşlarımızın her daim sanatsal ve kültürel faaliyetlerle buluşması için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz 'Annelerimiz ve Biz' resim sergimiz de bu yaklaşımımızın bir örneğidir. Sanatçılarımızı bu güzel sergiyi hazırladığı ve bizlerle paylaştığı için gönülden kutluyorum. Kursiyerlerimizin yaptıkları çalışmaların hepsi ayrı bir önem taşıyor. Her çalışmada mutlaka bir kazanım var. Bu etkinliklerle birçok bilgi ve deneyim kazanıyorlar. Böyle özel bir günde de böylesine güzel bir serginin annelerimiz için açılmasının çok güzel bir düşünce olduğunu düşünüyorum. Bu sergi vesilesiyle bir kez daha Anneler Günü'nü kutluyor, bu özel günde, bize birbirinden güzel tablolar armağan eden sanatçılarımızı alkışlıyoruz. ' diye konuştu.

RESİMLERİ TEK TEK İNCELEDİ
Emeği geçenlere, katkı sağlayanlara, Merkez Halk Eğitimi kursiyerlerine, usta öğreticilere teşekkür eden Vali Yazıcı; Bayan Yazıcı ile birlikte eserlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek, bilgi aldı.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI