Ankara'da Pazarlılar coştu

Ankara'da Pazarlılar Derneği şöleni coşkuyla kutlandı.

YÖREDEN HABER 25.03.2014 16:46:44 35 0
Ankara
Bahattin Bozkurt(Ankara)

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı himayesinde yapılan geceye katılım yüksek oldu. Geceye 2’nci başkanın açılış konuşmasını müteakip İstiklal Marşı ve şehitlerimiz için saygı duruşu ile başlanıldı.

Akabinde ilçemizin tanıtımı için sinevizyon gösterisi yapıldı. Gösteride ilçemizin görüntüleri yanında Pazarspor’un 3 lig şampiyonluk maçından görüntüler izletildi. Geceye Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR’ DA katılarak konuşma yaptı. Yaşar konuşmasında Ankara’da yaşayan Pazarlılara teşekkür ederek, birlik ve beraberliklerinin devamını dileyerek Yenimahalle Belediyesinin çalışmalarından bahsetti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde yöresel sanatçımız Bülent ASLAN sahne alarak katılımcıları coşturdu. Ayrıca Hopalı gençlerin geceye renk kattığı görüldü. Gecede sürpriz çekilişlerle katılımcılar coşturuldu. Çekilişler için katkıda bulunan Doğu Karadeniz Seyahat, Çalıkuşu Restoran, Bezmialem Restoran, Yepaş Ekmek Sanayi ve Alnıaçıklar alış veriş merkezinden çeşitli hediyeler ile Pazarspor oyuncularının imzaladığı forma hediye olarak dağıtıldı.

Eğlencenin ardından katılımcılar tekrar buluşmak üzere dernek yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.
Geceye Ankara Belediye Başkan adaylarından Mansur YAVAŞ ve Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA kutlama telgrafı göndererek Pazarlıların kurtuluş şölenini kutladılar.Dernek yöneticileri emeği geçenlere teşekkür etti. 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI