Ankara’da Pazar’ın 98.Yıl kutlaması Anıtkabir’de gerçekleşti.

Tüm Pazarlılar adına Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Selahaddin Bal; Anıtkabir Ziyaretçi defterine Pazar için yazdı

YÖREDEN HABER 10.03.2016 16:31:20 127 0
Ankara’da Pazar’ın 98.Yıl kutlaması Anıtkabir’de gerçekleşti.
 
Pazar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı münasebetiyle tüm Pazarlılar adına Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Selahaddin Bal Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan grup Anıtkabiri ziyaret edip, Saygı duruşunda bulundular.
 
Pazarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri;
Bengü Şahinbaş, Elmas Kutlu, Nurettin Bal, Meltem Banko, Osman Karadeniz Sönmezer Kadıoğlu, Muhammet Basa, Rize Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri ve Çamlıhemşin Eğitim ve Kültür Derneği Sekreteri Güngör Oflu, Rize ve Karadeniz Kültür Sanat Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Bal ve Ankara’daki Pazarlılar törene tam kadro katılım sağladılar.
 
Tüm Pazarlılar adına Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Selahaddin Bal; Anıtkabir Ziyaretçi defterine şunları yazdı.
                                        
                                  
'Ulu Önder Atatürk  Karadeniz’in incisi Rize’nin marka ilçesi Pazar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılında Karadenizliler olarak saygıyla huzurunuzdayız'dedi.

Bal,Renk, din, dil, ırk ayrımı gözetmeyen eşsiz Devlet adamı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve olağan üstü devrimler gerçekleştirmiş Devrimci dünya barışının öncüsü ulu önder Atatürk vatan size minnettardır. Kurduğunuz cumhuriyeti ilkeleriniz doğrultusunda muhafaza ve müdafaa edeceğimize ant içeriz. Ruhun şad olsun'diyerek defteri imzaladı.

 
 
                                                                                       

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI