Ankara'da geleneksel Bürokrat yemeği

Rizeli olup Ankara'da çeşitli Bakanlıklarda bürokrat olarak görev yapanların geleneksel aylık yemek toplantısının 60.yapıldı.Yaklaşık 80 bürokrat yemeğe katıldı.

YÖREDEN HABER 3.12.2014 22:14:42 371 2
Ankara
KAÇKAR53.COM(ÖZEL)
 Başkent Ankara'da görev yapan Rize ve İlçelerine mensup bürokratlar her ay belirledikleri mekanda toplu yemekte biraraya geliyorlar.

Yaklaşık 5 sene her ay düzenlenen yemeğin 60.sı geniş bir bürokrat katılımı ile birlikte gerçekleştirildi.Bu toplantıya misafir olarak Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve  Cumhurbaşkanlığı Personel daire Başkanlığına atanan eski Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder'de katıldı.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müfettişi Pazar'lı Cengiz Ekşioğlu şunları söyledi.'03.12.2104 Çarşamba günü yani bu akşam Ankara'da görev yapan bürokratlarımızın yemeği var.Bu yemek 60. yemek oluyor.Yaklaşık 5 yıl kesintisiz devam etmektedir.

Her ayın Çarşamba günü böyle bir yemek tertip edilemektedir.Bu yemek programını organize eden başta İrfan Coşkun arkadaşımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.İlk yemekte 15 bürokratımız katılmıştı.


Daha sonra 30,45 ve 60 olarak her ay artış gösterdi.

Amacımız burda Rize ve ilçelerinde neler yapılması gerektiğini ve her arkadaşımız bulunduğu kurum itibarıyla nasıl katkı sağlayacaklarını istişare ediyoruz.Rize ve ilçelerinde herhangi bir arkadaşımız işleri dolaysıyla arandığında hemen hangi konuyla alakalı ise o dairede görev yapan bürokratımızın yardımcı olmasını istiyoruz.

Bu toplantılarımız devam edecektir.Her geçen gün yeni arkadaşlarımızın katılımıyla sayımız artmaktadır'dedi.

Daha sonra Rize Milletvekili Nusret Bayraktar Rize de yapılan ve yapılması plananlanan projeler hakkında bilgiler sundu.Ve toplantı bir ay sonra tekrar yapılmak üzere dağıldı.



























kaçkar53.com paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
İrfan Coşkun
6.12.2014 20:44:22
ankara'da rizeli bürokratlardan oluşan rize grubu aralıksız 60. kez rize tatlarıyla bir araya geldi. samimiyetin esas alındığı grupta protokol uygulanmıyor.

ahmet cetin
11.12.2014 00:56:15
Amellerin en hayirlisi az ama devamli olanidir.Hz.muhammed.bu organizasyonu devam ettiren guzel insanlari tebrik etmeli ve ornek almali.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI