Ankara’da açılış yapıldı. Cadde trafiğe kapandı

Pazarlılar ve Rizelilerin katılımıyla açılışı yapılan Yeni Dernek Binası Ankara Necati Bey Cad. horon ile trafiğe kapandı.

YÖREDEN HABER 9.05.2016 11:58:13 651 5
Ankara’da açılış yapıldı. Cadde trafiğe kapandı
Dernek Başkanı Bal,” Pazarlı - Rizeli hemşehrilerimizin yanı sıra Ankaralıların da büyük ilgisi ile Dernek evimizi açtık” diyen. Dernek başkanı Selahaddin Bal yönetimin adına yaptığı açıklamada '' Derneğimizin açılışına katılarak bizi onurlandıran Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa’ ya, Pazar CHP ilçe Başkanımız Abdullah Yıldız'a, Pazar MHP ilçe başkanımız Erdoğan Pınar'a, derneğimizin kurucu başkanı ve duayeni Şuayip Balta’ya, iş adamı Neşet Çakır'a, Dr. Yaşar Çalışkan'a, Dernek başkanlarımızdan Süleyman Basa’ ya, Emekli Eğitimci Cevat Çiçek'e, Bürokratlarımız Mehmet Engin'e Cengiz Ekşioğlu’na Faruk Üst'e hemşehrimiz CHP parti meclis üyesi Ali Rıza Erbay'a, Rize'mizin; Ardeşen dernek başkanı Ahmet Üst’e Çayeli dernek başkanımız Galip Karaoğlu’na merkez ilçe dernek başkanımız Muammer Bostan'a Kalkandere dernek başkanımız İdris Kansız’a, Hemşin dernek başkanımız Metin Aydın’a ve yönetimlerine, adını zikre-demediğimiz tüm hemşehrilerimize, ayrıca yurt dışında bulunmaları nedeniyle açılışımıza telgraf gönderen vekillerimiz Osman Aşkın Bak'a ve Hasan Karal’a, programımıza katılamayıp çiçek gönderen Pazar AKP ilçe başkanı Nurettin İnce’ye, hemşehrimiz Ankara fırıncılar odası başkanı Gürsel Anlıaçık’a, desteğini hiç esirgemeyen Yenimahalle Belediye Başkan yardımcımız Başar Bal'a çok teşekkür ederiz.'' Dedi.
 
Bal, '' Bizler Rizeli olmanın haklı gururunu taşıyoruz biz Pazarlılar/Rizeliler olarak düşüncelerimize gem vuran korkan olmadık. Soyumuzdan kaçan olmadık aslımız Türk önderimiz Atatürk dedik.
Rize denince akla vatan sevgisi vatanperverlik gelir Rize denince akla bölücünün giremediği yer gelir.
Rize denince akla ülke yönetiminin mihenk taşı gelir.
Rize denince akla Cumhurbaşkanları, başbakanlar, Meclis başkanları gelir.
Rize denince akla inşaatçılar fırıncılar pastacılar gelir.
Rize denince akla mertlik dürüstlük çalışkanlık gelir.
Rize denince akla yalan dünyanın cenneti gelir.'' Diyerek sözlerine son verdi.

Bal, ayrıca “Ankara’da yaşayan saygı değer Pazarlı-Rizeli hemşerilerimiz gurbette birlik beraberlik içinde olabilmek bir birbirimizin iyi gününden kötü gününden etkinliklerinden haberdar olabilmek için lütfen derneğimize ulaşınız İnternet üzerinden http://www.pazarlilar.org.tr/ sayfasına giriş yaparak üye olunuz; bilgilerinizi ve telefonlarınızı güncelleyiniz. Facebooktan da Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği sayfasına giriniz.
Bu etkinlikle birbirimize ulaşalım unutmayın ki '' Bizler ulaşmazsak bize ulaşılmaz.''  Sloganımız “ Güçlü ilçe dernekleriyle güçlü Rizeliler birlik ve beraberliği’ ‘ni tesis etmektir” dedi.
 







Anahtar Kelimeler:
PAZARLI
9.05.2016 14:01:10
hayirli olsun

ALİ
9.05.2016 14:01:31
horon yazdin nerede horuncular

EMEL
9.05.2016 14:01:59
hayilri olgsun emeği̇geçenleri̇ kutlarim

MEHMET KARDEŞ AOÇ ELMACIK SU
9.05.2016 18:09:21
beğenmemek mümkün deği̇l haki̇katen çok kalabalik çok güzel bi̇r ortam vardi ben mi̇safi̇r olarak ordaydim böyle bi̇r yoğunluk ta tahmi̇n etmemi̇şti̇m tebri̇k etmek gereki̇yor ve başarilar di̇li̇yorum

metin bal
10.05.2016 09:49:51
ilk olarak böyle bir organizasyonu gerçekleştiren başta dernek başkan'ni selahattin bal ve yönetim kuruluna kuruluna ve tüm katılımcılara teşekürler.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı