Ankara Rize Konağı Genel Müdür Sütlüoğlu’nu Ağırladı

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Ankara Rizeliler Derneğinin katkılarıyla Ankara, Hamamönü’nde açılan ve iç yöresel mefruşatı ÇAYKUR tarafından karşılanan RİZE KONAĞI’nı ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 2.10.2014 15:47:22 140 1
Ankara Rize Konağı Genel Müdür Sütlüoğlu’nu Ağırladı
Ankara Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İdris Kansızoğlu İle Yönetim Kurulu Üyelerinden Hulusi Nurhan Bulak Ve Hüseyin Dizdaroğlu tarafından RİZE KONAĞI’nda ağırlanan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, konağın gurbette yaşayan bölge insanı ve bölge mimarisini merak edip bölgemize gelemeyenlerin gezip görebilmeleri açısından güzel bir eser olduğunu belirtti. Genel Müdür Sütlüoğlu: “RİZE KONAĞI, Rize mimarisini ve kültürünü Ankara’da en güzel şekilde ziyaretçilere sunacak güzel bir eser oldu. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizde ÇAYKUR olarak konağın iç mefruşatının Rize kültürünü yansıtması için elimizden geleni imkanlarımız çerçevesinde katkı yapmaya çalıştık.”
 

KONAĞIN BİR BÖLÜMÜNDE ÇAY SATIŞ REYONU YAPILACAK.

Rize denilince akla çay geldiğini belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, konağa gelen ziyaretçilerin tüm ÇAYKUR ürünlerini bulabilecekleri bir satış ve teşhir reyonu kuracaklarını söyledi. Genel Müdür Sütlüoğlu: “Çayımız Rize ile özdeşleşmiş bir ürün. Konağa gelenlerin Rize’de adeta bir kültür haline gelen çayımızı tadabilecekleri, istedikleri ürünümüzü satın alabilecekleri bir satış ve teşhir reyonunu en kısa sürede açacağız. Bunun için Ankara Bölge Müdürlüğümüzdeki arkadaşlara talimat verdim.” Dedi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu RİZE KONAĞI’nda ağırlayan Ankara Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İdris Kansızoğlu ise konağa yaptığı katkılarından dolayı Genel Müdür Sütlüoğlu’na teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
Cengiz EKŞİOĞLU
2.10.2014 18:06:07
bu oluşumda katkılarını esirgemeyen başta rize milletvekilleri sayın hayatı yazıcı,sayın nusret bayraktar,sayın hasan karal olmak üzere;çaykur genel müdürü sayın imdat sütlüoğlu'na büyük bir özveri ile çalışan ridef ve ankara rizeliler derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. ankara'daki rizelilerin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde örnek bir çalışma sergilemesini sağlayan ridef genel başkanı sayın fatih islam karaoğlu'nu tebrik ediyorum.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI