Ankara Rize Evin'de bayramlaşma yapıldı.

ANKARA’DAKİ RİZELİLER HAMAMÖNÜ’NDE BAYRAMLAŞTI

YÖREDEN HABER 7.10.2014 14:42:53 107 2
Ankara Rize Evin
Cengiz EKŞİOĞLU(Ankara)
RİDEF ve Ankara Rizeliler Derneği’nin düzenlediği bayramlaşma etkinliğinde Ankara’daki Rizelilerin bayramlaşması muhteşem oldu.

Adalet Bakanlığı Müsteşarı Sayın Kenan İPEK’inde katıldığı ve çok sayıda Rizelinin bir araya geldiği bayramlaşma töreninde hemşeriler hasret giderdi. Rize Milletvekilleri Sayın Hayati YAZICI, Sayın Nusret BAYRAKTAR ve Sayın Hasan KARAL’ın destekleri ve Çaykur Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU’nun katkıları ile düzenlenen Hamamönü’ndeki Rize Evi, bayramın üçüncü günündeçok sayıda Rizeli’yi bir araya getirdi.






RİDEF ve Ankara Rizeliler Derneği’nin Genel Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU ve Yönetim Kurulu üyelerinin de eksiksiz katıldığı bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Genel Başkan KARAOĞLU; Böyle bir günde Ankara’daki Rizelileri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Hemşerilerim burada bir birbirini görerek bayramlaşarak hasret gidermiş oluyorlar. Birlik ,beraberlik ve dayanışmanın güzel örneklerini burada görüyoruz. Rizeli bu tür etkinlikleri hak ediyor.Bu vesile ile birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmamız dileğiyle bütün hemşerilerimin, milletimizin bayramını yürekten kutluyorum. Dedi. 





































Anahtar Kelimeler:
sabit
7.10.2014 16:24:46
hayırlı olsun bayramınız

salim
7.10.2014 16:25:19
kaçtane dernek var.biri biziz diğeri biziz diyor.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI