Anadolu’nun Renkli Bahçesi RİZE

RİFSAD Rize Fotoğrafçılar Derneği Kurucu Başkanı Emin Kanbur. Farklı işler yapmasına rağmen en çok sevdiği meslek Doğa’da resim çekerek, Rize’nin tanıtımına katkı sağlamaktır.

YÖREDEN HABER 20.09.2014 16:00:18 133 0
Anadolu’nun Renkli Bahçesi RİZE
Bir süre önce Rize Valiliğinde düzenlenen fotoğraf sergisinde, 'Doğa Aktiviteleri ve Macera Kenti Rize' kitaplarının tanıtımı yapılmıştı.

       Rize'nin var olan turizm potansiyelini değerlendirmek, doğal, tarihsel ve kültürel değerler anlamında farkındalık yaratmak, bölgenin gelişen turizm alternatiflerini tanıtım vitrinine taşımak, yeni tur destinasyonları oluşturmak için gönüllü kuruluşların çok önemli yeri bulunuyor. Bunlardan biri de RİFSAD. İşe bu Derneğin de Kurucu başkanı olan Emin Kanbur Rize’yi bu kez gece resimledi.

Turizmin en önemli noktalarından birisinin reklam ve tanıtım olduğu görüşü ile yola çıkarsak her kamu kurum ve kuruluşa ve şahıslara da bu konuda önemli görevler düşmektedir.

Anadolu'nun Renkli Bahçesi Rize sloganıyla Rize Valiliği tarafından başlatılmış olan 'Doğa Aktiviteleri ve Macera Kenti Rize' için ve ayrıca bizler için Rize'nin gece karanlığında farklı yerlerinden farklı görüntüleri RİFSAD Kurucu Başkanı Emin Kanbur sizlerle paylaşıyor.
 
 




Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI