ANA YOL GÜZERGAHI YENİLENİYOR

Rize Belediyesi tarafından 2021 yılı yatırım planına alınan Kavaklı, Halatçılar ve Kale Mahallelerini birbirine başlayan yol güzergahında başlatılan altyapı, yol genişletme ve taş duvar çalışmaları hızla ilerliyor.

YÖREDEN HABER 17.05.2021 20:00:14 70 0
ANA YOL GÜZERGAHI YENİLENİYOR

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Bir yandan altyapı çalışmaları süren, diğer yandan ise yol genişletme, duvar ve betonlama çalışmaları sürdürülen 2700 metrelik yol güzergahında bölgede ikamet eden vatandaşları da mağdur etmemek adına tamamlanan yerler betonlanarak trafiğe açılıyor.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’inde sık sık çalışmaları takip ettiği bölgede yaşayan vatandaşlar ise çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirerek yıllar sonra bu denli bir yatırımı almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek emeği geçen başta Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve teknik ekibine teşekür ettiler.

Çalışmaların yarısının tamamlandığı yol güzergahında, gerek görülen bazı bölgeler arazi sahiplerinin de rızası alınarak genişletiliyor ve yol güvenliği dikkate alınarak taş duvar ve merdiven çalışmaları yapılıyor.

Fotoğraflar: Rize Belediye Basın


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI